Каква е ориентировъчната цена на Е46 318 седан?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Каква е ориентировъчната цена на Е46 318 седан?
Гледам много трудно се откриват точно такива -
Е46 318и седан черен с бяла оптика 2000г. с дигитален климатроник от Германия - Австрия - Швейцария без дефекти по боя и двигател
и се чудя каква е цената им?
5600лв. много ли е?
Е46 318и седан черен с бяла оптика 2000г. с дигитален климатроник от Германия - Австрия - Швейцария без дефекти по боя и двигател
и се чудя каква е цената им?
5600лв. много ли е?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Re: Каква е ориентировъчната цена на Е46 318 седан?
Цената е добра 5 и 600 за този модел е46 особено 2000 година дай някои линк към обява ако искаш мнение за някоя кола ако си харесал.
- Демирев
- ентусиаст
-
Аз съм с такъв от 11мес. Искам да разбера каква е разумната му цена към днешна дата.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Много е хубаво колега че избираш кола по цвят и боя , но има и други важни неща , гледал съм в мобилето за по 7-8 к хубави Е46
Така като разгледах около 5 000 се върти цената им ето една обява http://www.cars.bg/u494978
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Koлега цената варира според екстрите ако няма задни ел стъкла със стоманени джанти без номера повече то 4000 реално не би трябвало да струва и другата страна на монетата кожа автопилот джанта регистрирано Г.И 5-6000 ако наистина е в добро състояние 5600 е добра цена за колата
Онзи ден се смях на един джамбаз до метро в автокъщите вика Бмв 316 купе 2001 9000лв само за маниаци
каде ги тез маниаци дет си вземат 4ри цилидрови моторчета 
Онзи ден се смях на един джамбаз до метро в автокъщите вика Бмв 316 купе 2001 9000лв само за маниаци

Последна промяна Conqueror на 04 Мар 2013, 21:08, променена общо 1 път

- Демирев
- ентусиаст
-
Тези врачани винаги избухват с много ниски цени - бах мааму!
Ровя се из обявите в по-големите градове - Пловдив - Варна - Русе и за първи път виждам за под 5500лв. с ляв волан черен седан Е46 с климатроник с бутони.

Ровя се из обявите в по-големите градове - Пловдив - Варна - Русе и за първи път виждам за под 5500лв. с ляв волан черен седан Е46 с климатроник с бутони.
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Във Варна са по скъпи колите София Монтана Дупница се намират с до 30-40% надоло
И забележи че това от обявата даже няма задни ел стъкла а за регистрация да не говорим вече какви цифри станаха с еко таксите :Д
И забележи че това от обявата даже няма задни ел стъкла а за регистрация да не говорим вече какви цифри станаха с еко таксите :Д

Разглеждайки обявата видях две неточности : няма халогени, а пише ,че има . И второ пише "автопилот" ,а то няма ...
- bavaromobila
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M3 GTS
Колеги в доста голяма грешка сте
За първи път чувам, че в една кола главното е ''климатроник с копчета'', да не е с стоманени джанти и задните стъкла да електрически. Има къде къде по важни неща, тези описаните от вас неща ще са последното нещо което един човек ще гледа..... Ако така си избирате кола... много жалко 

То това са масовите екстри-климатроник, 4 ел.стъкла,следва автопилот, парктроник,кожен салон,люк.Голо е точно това което колегата е публикувал,макар аз да виждам забележки по боя, лайсни. Останалите екстри са си вече за по-големите машини
И аз не бих си взел Е46 с климатик примерно. Просто не искам да ме убеждавате, че няма разлика между климатик и климатроник. А кола се избира първо по състояние, после екстри, после цвят. Макар аз да си избирах по обратен ред, и пак гледах в какво състояние е.

12 мнения
• Страница 1 от 1