Въпросче за ксенон

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46

Въпросче за ксенон

Мнение от Empty_Head » 01 Мар 2013, 19:08

Колата няма фабричен ксенон, но много ми се иска да сложа пратих мейл на едни момчета с който се занимават с това и приятелите ми са доволни от тях. Искам да попитам действително ли са нужни нещата който ми предлагат допълнително, и добра ли е цената за за всичко? :

"Здравейте,

Автомобилът ви е с две отделни секции за къси и дълги светлини с крушки H7. За този тип фарове предлагаме следните модели системи:

- Серия EasyLight - 200% светлина спрямо обикновената крушка, DC тип, мощност 35W, 6 месеца пълна гаранция без изискване за монтаж в сервиз. Цени - със стандартен размер баласти 48.85 лв, с компактни баласти - 54.85 лв.

При вашият автомобил модулът за управление на светлините управлява фаровете с ШИМ (широчинно-импулсна модулация), поради което се налага също да се свържат кондензаторни модули преди баластите, без тях ще имате трептене на светлината и/или индикация за изгоряла крушка. Цената на модулите е 8.85 лв/бр (17.70 за комплект).

Също така захвата на крушките ви е със специален детайл, който не може да се използва за ксеноновата крушка. Можете да се разпробие вашия, или да използвате специален такъв за ксенон крушка, който е на цена 8.85 лв/бр"
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 245

Re: Въпросче за ксенон

Мнение от dido0o``` » 02 Мар 2013, 13:52

Не се занимавай с глупости, а прочети тази тема отзад напред :
viewtopic.php?f=34&t=168975&start=510

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Re: Въпросче за ксенон