е 46 проблем с централното
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
е 46 проблем с централното
Здравейте колега , проблема ми е следния : колата е е46 комби 2001 година . Има аларма оригинална и е с ромбоидния ключ , заключва всеки пат , но понякога като тръгна да отключвам не иска . Вътре светка осветлението което означава че алармата е спряна но не се отключва . Пробвам и с ключа но се отключва само шофьорската врата , а не се задейства централното . След като натисна 3-4 пати копчето за заключване и след това за отключване (редувам ги) и се отключва . Не го прави постоянно , но вече взе да се случва все по-често. Ако някой знае от какво може да е ще съм благодарен .
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Re: е 46 проблем с централното
реле и от мен 

Мерси колеги предполагам че е от тези релета така като прочетох цялата тема . Остава да ги сменя и да видя резултата .
Проблема решен, при мен се оказа че е от акумулатора или аз така си мисля , но след като го смених преди тази зима от тогава не съм имал проблем .Незнам дали е от това или от нещо друго но е факт че след смяната изчезна проблема .
- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
Аз го имам същия проблем. Дължи се на релето за отключване. Това че си сменил акумулатора не е решение и няма нищо общо. Проблема ти е изчезнал заради повишаване на среднодневните температури. При по-ниски температури проблема се среща по-често. Очаквай скоро пак да се появи.
... _______
o/_______\o
(Оo=00=oO)
[]==***==[]
o/_______\o
(Оo=00=oO)
[]==***==[]
Там е работата че цяла зима не се появявал този проблем .Докато есента го правеше .Не казвам че не е така просто споделям как е при мен и как се оправи ,не знам на какво се дължи .
- p.georgiev83
- Потребител
-
- Кара: Е61 525d LCI
- Мечтае да кара: M5
Здравейте Колеги, някой може ли да каже каде в София има човек, който ги има тези релета и може да ги смени.
Ако някой може да помегне предварително Благодаря!!!
Ако някой може да помегне предварително Благодаря!!!
8 мнения
• Страница 1 от 1