BMW
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
BMW
Здравейте.Имам проблем с BMW е46.Като го карам цялото се тресе,най-много на 4-та и 5-та.По предницата всичко съм сменил преди няколко дни,а отзад са ми за смяна тампоните на носача и тези към купето,купих ги но не съм ги сменил още,но според мен не е от ходовата част на колата.Един майстор ми каза че отдолу има едно като магаренце,което държи скоростната кутия и е сцепено и скоростната кутия е увиснала малко,но не знам дали е от това.Доста е гадно,като карам се треса целия.Ако някой може да ми помогне ще съм му благодарен
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Re: BMW
1. Напиши точно каква е колата.
2. Напиши откъде си.
3. Смени всички тампони и пр., които си описал.
4. Ако ти ,,виси?'', скоростната кутия, не карай на 4-та и 5-та, а отивай веднага при добър майстор да ти огледа внимателно колата!
2. Напиши откъде си.
3. Смени всички тампони и пр., които си описал.
4. Ако ти ,,виси?'', скоростната кутия, не карай на 4-та и 5-та, а отивай веднага при добър майстор да ти огледа внимателно колата!
- IKN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 /316i
Re: BMW
georgi84 написа:.....Един майстор ми каза че отдолу има едно като магаренце,което държи скоростната кутия и е сцепено и скоростната кутия е увиснала малко,но не знам дали е от това.Доста е гадно,като карам се треса целия.Ако някой може да ми помогне ще съм му благодарен
Много ясно ,че ще тресе ,тази гредичка е една от основните опорни точки на трансмисията .
Кажи на майстора да прегледа и гуменото каре над гредичката ,щото ако е сцепено и от него
може да тресе ,даже при здрава опора на кутията.
3 мнения
• Страница 1 от 1