След смяна на гарнитура на глава не върви !

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Re: След смяна на гарнитура на глава не върви !

Мнение от Dimitroff » 15 Яну 2013, 11:30

Приятел...определено не съм ти ;)

Дали се справям с електрониката - няма как да знаеш, а и дано да не резбираш - нищо лично.
Дали съм "добър в механиката" - аз не съм "добър" в механиката, поради простата причина, че не искам да се "уча" на колите на клиентите ни - за механиката си има друг човек, който в момента, в който е започнал да ремонтира под един покрив с мен е бил многократно изпитан преди това - и на моята кола и на собствената си и на тези на близки негови приятели - не се притеснявай и спи спокойно. :angel:

Дали имаме нужните инструменти за зацепване - да.
Дали за разлика от теб ги ползваме - да. (най-малкото - колкото и добър да е механика...клиента не остава очарован от вида на зацепващият инструмент (линийка) и свински опашки, който да "пестят секунди")...а моето верою е, че щом ремонтираме клиентска кола, то тя трябва да се прави "ПО КНИГА", а не по най-лесният за нас начин! - може би това всъщност е тънката разлика - времето не е важно - крайният резултат е важен...а по-важен от крайният резултат са САМО И ЕДИНСТВЕНО впечатленията на клиента от свършената при нас работа. Точка !

Споменал съм те...щото си оставил ярък увеселителен спомен в съзнанието си обяснявайки как правиш ЧУЖДИ коли ... с линийка и свински опашки...

П.с. Твоята си я прави както искаш...твоя си е!
Просто помисли малко над думите ми - представи си, че ти не разбираш, че си клиент с този проблем ... и си оставиш колата на някой, който зацепва валове с линийка...ми...НАЙ-МАЛКОТО изглежда супер несериозно! Убеден съм, че няма да ме разбереш - не заради друго, а защото си изграден характер в това отношение явно вече - ти си свикнал, че щом има по-лесен начин-значи то той задължително е и по-добър/сигурен/правилен...а дали е така, а дали твоите клиенти знаят какви точно инструменти ползваш, а дали са спокойни по време и след ремонта...

Със здраве, колега (не приятели - колеги сме) ;)

Единственото, което не смятам дори да коментирам е това за "споменаването и плащането" - него ще си запазя в графата "увеселителни спомени" ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 15 Яну 2013, 20:52

:D Темата май е за ключ вече...

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 15 Яну 2013, 21:50

:yes:
Прав си.
Извинявам се за отклонението от моя страна.

Предишна

Назад към E46