Изпран ключ

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///M335i

Изпран ключ

Мнение от Monoid » 14 Яну 2013, 15:34

Здравейте колеги днес имах благоразумието да си изпера ключа от колата. Не съм пробвал дали работи, но предполагам че няма да работи защото чипа вътре ще е окислен. Първо ще го изсуша хубаво , след това ще пробвам. Въпроса ми е ако не отклюква и не работи как да процедирам има ли вариант да се оправи или нов трябва ?
Единственото нещо по-хубаво от шведската тройка е БАВАРСКАТА тройка.
Are you ///M Enough?

Авточасти AutoPower.BG

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Re: Изпран ключ

Мнение от gromovich » 14 Яну 2013, 15:55

аз също си изпрах ключа, като след това го оставих една седмица и нямаше проблеми. Ключа е от ромбоидните.

Потребител
Аватар
Кара: BMW E46 320I
Мечтае да кара: BMW

Мнение от knachev » 14 Яну 2013, 17:01

Дали някой от вас знае как се връща информацията на ключа за отк. закл. и багажника че втория ми ключ беше без батерия(така купих колата) и няма никва информация. Само на ключалките и за палене(абе действието но третия ключ) а на главния ми се развали дистанционното. Моля помогнете :)
ЛЮБОВТА Е ДО ВРЕМЕ, БМВ-то ДО ГРОБ!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 14 Яну 2013, 21:51

knachev написа:Дали някой от вас знае как се връща информацията на ключа за отк. закл. и багажника че втория ми ключ беше без батерия(така купих колата) и няма никва информация. Само на ключалките и за палене(абе действието но третия ключ) а на главния ми се развали дистанционното. Моля помогнете :)

Смени му батерията и всичко ще се оправи ;-)

Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xm_net » 14 Яну 2013, 23:31

Колега, за да ти работи дистанционното отключване/заключване на врати и багажник на ключа не му е необходима никаква информация - необходимо му е напрежение (респективно батерия), което да захрани платката и тя да излъчи сигнал към приемника, а също така и синхронизация между ключа и автомобила по описаната във форума процедура с натискане на бутоните...!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ociata » 15 Яну 2013, 12:23

knachev написа:Дали някой от вас знае как се връща информацията на ключа за отк. закл. и багажника че втория ми ключ беше без батерия(така купих колата) и няма никва информация. Само на ключалките и за палене(абе действието но третия ключ) а на главния ми се развали дистанционното. Моля помогнете :)

Виж поста на колегата Ludmil в тази тема: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=5831&start=90

Потребител
Аватар
Кара: BMW E46 320I
Мечтае да кара: BMW

Мнение от knachev » 15 Яну 2013, 17:56

Благодаря ВИ много намерих някак си информацията и го оправих( качих се в колата сложих ключа на контакт задържах бутона за отключване докато го държах го извадих натиснах 3 пъти бутона за заключване колата се заключи и отключи и готово) а тази информация се изтрива за 5 минути без батерия. на 1-я ключ ми се е изтрил просто графита отвътре на нещо като найлонче и за това не ми работи а това май няма как да го оправя
ЛЮБОВТА Е ДО ВРЕМЕ, БМВ-то ДО ГРОБ!

Назад към E46