как се разглобява огледало на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
как се разглобява огледало на Е46
ЗДРАВЕИТЕ КОЛеГИ И ЗА МНОГО ГОДИНИ,някои дали знае как да разглоба огледалото на Е46 и по точно вьнкашната му страна само ,защото е леко за боиядисване 

- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Re: как се разглобява огледало на Е46
Да ти го кажа по-просто, махаш стъклото ( навеждаш го в единия ъгъл и дърпаш), след това от вътрешната стана около моторчето ще видиш четирите пластмасови крачета, отщипваш ги внимателно и външната част е освободена за боя. 

- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
Kris написа:Да ти го кажа по-просто, махаш стъклото ( навеждаш го в единия ъгъл и дърпаш), след това от вътрешната стана около моторчето ще видиш четирите пластмасови крачета, отщипваш ги внимателно и външната част е освободена за боя.
И аз така наведох го в единия ъгъл и като дръпнах се чу "ПРАС"

Аз лично ти препоръчвам директно да облепяш и така да го боядисваш

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
dido0o``` написа:Kris написа:Да ти го кажа по-просто, махаш стъклото ( навеждаш го в единия ъгъл и дърпаш), след това от вътрешната стана около моторчето ще видиш четирите пластмасови крачета, отщипваш ги внимателно и външната част е освободена за боя.
И аз така наведох го в единия ъгъл и като дръпнах се чу "ПРАС"![]()
Аз лично ти препоръчвам директно да облепяш и така да го боядисваш
това се прави само на топло време или в затоплен гараж или обдухваш огледалото с духалка от далече иначе щипките които държат стъклото се удървят от студено и ако имаш късмет ще се счупи само щипката ако не от дърпането и огъването ще се счупи стъклото, иначе колегата е обяснил правилно свали ли се стъклото после има четири щифта и се вади капачето за боядисване.
5 мнения
• Страница 1 от 1