въпрос за темпомат
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
въпрос за темпомат
Здравейте колеги изпадна ми един темпомат който е от е39 2,8 бензин автомат, и искам да го сложа на е46 318 бензин с мултиволан. Въпроса ми е следния дали може да се получи тази трансплантация.
Мултиволана е слаган допълнително.
Поздрави!!!
Поздрави!!!

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: въпрос за темпомат
kolov написа:Здравейте колеги изпадна ми един темпомат който е от е39 2,8 бензин автомат, и искам да го сложа на е46 318 бензин с мултиволан. Въпроса ми е следния дали може да се получи тази трансплантация.
Поздрави!!!
Трябва да си намериш автопилот комплект от е46 и то само от 318 или 316 с М43 мотора предполагам, че твоята кола е такава при е36 дросела е друг да не говорим, че няма нищо с този от 328, моторчето е същото само жилото е различно, също така и модула.
За да го подкараш правил съм го това на много е46-ци и ти го казвам от опит ти трябват
1. дросел от 318-ка или 316, но от е46 при е36 дросела е по-малък
2. Модул за автопилот
3. Ключе на съединителя
4. моторче със жилото и стойката което ти дърпа дросела
5. инсталация или поне буксите на модула и тази на моторчето може и без нея, но филма е още по-голям
6. Поне 2-3 часа монтаж защото е доста връзване на кабелчета.
Ако решиш сам да го правиш имам един ПДФ за твоя мотор пиши и ще ти го пусна ще ти свърши работа за връзването.
Относно волана няма значение, че допълнително е слаган важното е да е оригинален и да е мулти.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: въпрос за темпомат
kolov написа:колега ако ти е удобно прати ми го този фаил. и благодаря за инфото
Готов си

5 мнения
• Страница 1 от 1