Арматурно табло Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Ico PZ
- Потребител
-
- Кара: E46
Re: Арматурно табло Е46
oci написа:Ico PZ написа:oci написа:Демирев написа:На мен пък ми изчезна цифровия термометър и сега излиза само часовник, който само си сменя режима, но термометъра не ще да се върне
Имаш ли лостче с бутон за Борд компютър защото това се получава когато е активиран Борда, но не е сменено лостчето
При мене пък се получи обратното нямам борд комп.поне нямам такова копче от ляво на лоста на мигача когато взех колата ми показваше часовника после натинах нещо врътките на таблото и ми излезна температурата и от тогава не мога да си върна часовника въртя ги натискам ги и двете задържам какво ли не и9 не става само ми сменява темп. от градуси целзии на фаренхайт
Направи ресет на таблото от скритото меню и ще се върне в предишното състояние.
Колега не мога да направя тоя ресет от скритото меню отивам на 21 там е казано че става ресета обаче нищо не става пак ми връща големия километраж и малкия и пак седи само температурата
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Колега за да отидеш в скритото меню първо трябва да го отключиш от 19 и после отиваш на 21 да правиш рестарт
- Ico PZ
- Потребител
-
- Кара: E46
320 2.2 написа:Колега за да отидеш в скритото меню първо трябва да го отключиш от 19 и после отиваш на 21 да правиш рестарт
Оо да чак сега го видях че пише първо през 19 хахаха ,мерси колеги.Добре че е тоя форум ей мн.полезна информация може да вземеш от тук още веднъж благодаря отивам да го оправям

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2