Арматурно табло Е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E46

Re: Арматурно табло Е46

Мнение от Ico PZ » 05 Яну 2013, 23:04

oci написа:
Ico PZ написа:
oci написа:
Демирев написа:На мен пък ми изчезна цифровия термометър и сега излиза само часовник, който само си сменя режима, но термометъра не ще да се върне :(

Имаш ли лостче с бутон за Борд компютър защото това се получава когато е активиран Борда, но не е сменено лостчето :D

При мене пък се получи обратното нямам борд комп.поне нямам такова копче от ляво на лоста на мигача когато взех колата ми показваше часовника после натинах нещо врътките на таблото и ми излезна температурата и от тогава не мога да си върна часовника въртя ги натискам ги и двете задържам какво ли не и9 не става само ми сменява темп. от градуси целзии на фаренхайт :lol:

Направи ресет на таблото от скритото меню и ще се върне в предишното състояние.

Колега не мога да направя тоя ресет от скритото меню отивам на 21 там е казано че става ресета обаче нищо не става пак ми връща големия километраж и малкия и пак седи само температурата

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 06 Яну 2013, 14:18

Пробвай пак като стане по-топло.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 320 2.2 » 06 Яну 2013, 15:14

Колега за да отидеш в скритото меню първо трябва да го отключиш от 19 и после отиваш на 21 да правиш рестарт

Потребител
Аватар
Кара: E46

Мнение от Ico PZ » 06 Яну 2013, 16:53

320 2.2 написа:Колега за да отидеш в скритото меню първо трябва да го отключиш от 19 и после отиваш на 21 да правиш рестарт

Оо да чак сега го видях че пише първо през 19 хахаха ,мерси колеги.Добре че е тоя форум ей мн.полезна информация може да вземеш от тук още веднъж благодаря отивам да го оправям :lol: :bchug:

Предишна

Назад към E46