Идиотска ситуация
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Re: Идиотска ситуация
© написа:нали сте чели темата за премахването на ключалките от вратите, така че не се учудвайте ако много хора нямат ключалки![]()
Варианта с апарата за кръвно налягане също не работи. Това с мигача може би е удачно, също и със стъклото
Ами не винаги е удачно..на Е46 купе фейс,мигача е вътре във фара и няма как да стане,казвам го защото съм ял тая попара вече

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- 2she
- Потребител
-
- Кара: е46 320D
- Мечтае да кара: миг29
© написа:
Варианта с апарата за кръвно налягане също не работи.
Ела да ти покажа дали не работи.Преди два месеца ми се заключи колата докато и сменях антифриза,познай как я отворих и за колко време.
В масовия случай телта не работи. Или си имал късмет да я отвориш преди 16-те минути за изключване на захранването на консуматорите или твоята кола не го прави това нещо поради някаква причина
- freax
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2001 BMW Е46 320Ci Convertable
- Детайли за колата: Мартеничка...
Голяма драма е дотук...поне багажника отворя ли се? Ако ДА може да се подаде ток от плафона там, НО да си използва слаб източник, че иначе гърми бушона и варианта отпада... тествано е и работи!

- TRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320dA '02; Yamaha FZ6S ABS
Добре де, а как си сваляте акумулаторите да ги зареждате? Оставяте си колите отключени на паркинга пред блока ли? 

- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
ШШШШШт. На този въпрос да се отговаря в л.с.
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
TRR написа:Добре де, а как си сваляте акумулаторите да ги зареждате? Оставяте си колите отключени на паркинга пред блока ли?
аааа тука всички сме газари - купуваме си нови.
- TRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320dA '02; Yamaha FZ6S ABS
BAHKATA_TDI написа:аааа тука всички сме газари - купуваме си нови.
Аз моя съм го свалял за зареждане и със сигурност заключих колата, но не съвсем сигурен точно какво направих ... май заключих от бутона на ключа, после отворих багажника с ключа и накрая като извадих акумулатора го заключих ... и после в обратен ред. После и аз наблегнах на гъзарията и купих нов акумулатор

Със сигурност обаче не съм знаел, че има проблем с вратите ако няма ток, аз и сега не съм убеден, че не могат да се отключат от ключалката ... ще ме накарате да пробвам утре

При изрядна ключалка за отключване от вън няма проблеми, вкарваш ключа и въртиш. Проблем може да има ако се опитваш да отключиш от вътре. Иначе аз не си спомням да съм зареждал акумулатор, веднъж ми даваха ток и беше голям зор, но запали и се разминах със зареждането
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Ситуацията стана наистина идиотска и за това е виновен колегата, който иска помощ, като:
1. не пише каква е колата, съотв. къде е акумулатора, макар да се подразбира, че е отпред
2. не пише има ли ключалка на шоф. врата или не.
И така три дни се чудим как да му помогнем. Дано вече се е справил!
1. не пише каква е колата, съотв. къде е акумулатора, макар да се подразбира, че е отпред
2. не пише има ли ключалка на шоф. врата или не.
И така три дни се чудим как да му помогнем. Дано вече се е справил!
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3