Изкарване на инфо за датчик на екран на навигацията
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Изкарване на инфо за датчик на екран на навигацията
Имам едно питане за навигация тип МК4. Когато се включи на режим Компютър има информация за разход, температура, средна скорост и т.н Все показатели, които се вземат от различни места и са налични на борд компютъра. На картинката по-долу под Limit няма нищо, а ми стои като че ли може да има опции там, но не са включени или се активират по някакъв начин. Та искам да попитам дали има начин там долу в дясно да се сложи инфо от борд компютъра - температура на антифриза например или нещо от сорта?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Re: Изкарване на инфо за датчик на екран на навигацията
Интересен въпрос колега и ще следя темата. Аз обаче до сега никъде нито на някоя кола нито в интернет не съм виждал там долу да има допълнителни опции.
- mutata85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F15
В това поле можеш да си зададеш желана от теб скорост,примерно 60км.И след като я запаметиш,колата след достигане на тази скорост ще те предупреди със звуков сигнал"бибббб" нещо като желано от теб ограничение на скороста..
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Според мен колегата пита за празното поле под скоростта дали не може да се изкара нещо.
А и аз да не отварям друга тема, има ли вариант да се изкара показанието примерно на "arrival" на борда на таблото. Иначе си го имам на монитора, но като съм пуснал навигацията и си гледам картата и немога да видя показанията на оставащата дистанция и приблизителното време на пристигане.
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Kris написа:А и аз да не отварям друга тема, има ли вариант да се изкара показанието примерно на "arrival" на борда на таблото. Иначе си го имам на монитора, но като съм пуснал навигацията и си гледам картата и немога да видя показанията на оставащата дистанция и приблизителното време на пристигане.
Пробвай в настройките (SET) има опция да ти раздели екрана на две. В едната половина мисля си оставаше картата, а в другата някакви показания. Не съм ползвал тази опция, но съм сигурен, че я има.
gromovich написа:Kris написа:А и аз да не отварям друга тема, има ли вариант да се изкара показанието примерно на "arrival" на борда на таблото. Иначе си го имам на монитора, но като съм пуснал навигацията и си гледам картата и немога да видя показанията на оставащата дистанция и приблизителното време на пристигане.
Пробвай в настройките (SET) има опция да ти раздели екрана на две. В едната половина мисля си оставаше картата, а в другата някакви показания. Не съм ползвал тази опция, но съм сигурен, че я има.
Е да ама аз съм с 4:3
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
Kris написа:gromovich написа:Kris написа:А и аз да не отварям друга тема, има ли вариант да се изкара показанието примерно на "arrival" на борда на таблото. Иначе си го имам на монитора, но като съм пуснал навигацията и си гледам картата и немога да видя показанията на оставащата дистанция и приблизителното време на пристигане.
няма значение какъв е екрана, това е опция на навигационния компютър, мк3/4 я имат, на 4/3 монитор си върви без грешка
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
tngeorgiev написа:Kris написа:gromovich написа:Kris написа:А и аз да не отварям друга тема, има ли вариант да се изкара показанието примерно на "arrival" на борда на таблото. Иначе си го имам на монитора, но като съм пуснал навигацията и си гледам картата и немога да видя показанията на оставащата дистанция и приблизителното време на пристигане.
няма значение какъв е екрана, това е опция на навигационния компютър, мк3/4 я имат, на 4/3 монитор си върви без грешка
Я кажи на ЛС, как става това с разделянето, с МК3 и 4:3 съм.
9 мнения
• Страница 1 от 1