Вероятна кражба?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Mihail_s
- Потребител
-
- Кара: BMW e46 ci
Вероятна кражба?
Много се колебаех дали да пусна тази тема но днес видях още едно BMW с отворен капак. Нека обесня>>>Преди няколко седмици тръгвайки за работа заварих моята кола (е46 320 ci) с открехнат преден капак (по принцип вероятността аз да съм го забравил така е много малка, първо не ми се е налагало да го отварям предния ден и второ при всяко затваряне на капака трябва да намествам единия бъбрек защото е счупен и при тази опярация просто няма как да не забележа, че не е затворен), но си казах, какво пък може и да съм го забравил, тъй като нищо не липсваше (поне така си мисля, !все още!). На следващия ден (беше събота) рано сутринта вървейки пеша видях още едно е46 (318) с открехнтат капак в близост до вкъщи. Доста се замислих, дали пък някой наистина не краде някаква част/и, но пак подминах. Днес обаче вървейки в същия район видях още едно BMW, този път е39, но 520i, т.е. съшия двигател пак с открехнат капак. Чудя се дали нящо не се краде, нещо, което не може да се забележи веднага. Или пък сега в студа е нарастнало търсенето на акумулатори и тях крадът на всички коли, а пък аз само BMW-та да съм гледал, а на мен да не ми са го откраднали, зашото е в багажника (колата ми няма надпис на багажника (да са мислили, че е 4 цил.), или не са знаели, че на повечето са в багажника, като на е39, която видях днес, и да са "извадили късмет" само 318-ката.). Накакви идеи?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Вероятна кражба?
Преди 2 сутрини колата (Е46) на приятелка на жена ми осъмна със счупени бъбреци в опит да отворят предния капак (така си го обяснявам), така че не си внушаваш - крадците знаят, че БМВ-та са с големи акумулатори и търсят първо там...
Never mistake motion for action...
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Аз доста често сънувам че съм в Бг и винаги или ми крадат колата или части от нея.
То май сънищата не са хич далеч от истината и за това като се прибирам с колата, винаги в гараж, ако ще и да се плаща.
Тая държава няма оправяне...
То май сънищата не са хич далеч от истината и за това като се прибирам с колата, винаги в гараж, ако ще и да се плаща.
Тая държава няма оправяне...

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- zl000
- Потребител
-
- Кара: E46 , E64
- Детайли за колата: 318 i , 635 d
Крадат всичко в БГ и даже в сервизите мн обичат да си свалят нещо от колата ти !!! И след като ядат бой не се учат на ред ей !
БАТЕ СА - BMW SWAG .mp3
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Зимата главно крадат акумулатори, а понеже БМВ-тата са със сравнително яки такива - първата работа е да отворят капака с надеждата да го намерят там - ама дедов - повечето са отзад 

Si non confectus, non reficiat.
- zl000
- Потребител
-
- Кара: E46 , E64
- Детайли за колата: 318 i , 635 d
Zagy написа:Зимата главно крадат акумулатори, а понеже БМВ-тата са със сравнително яки такива - първата работа е да отворят капака с надеждата да го намерят там - ама дедов - повечето са отзад

БАТЕ СА - BMW SWAG .mp3
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Zagy написа:Зимата главно крадат акумулатори, а понеже БМВ-тата са със сравнително яки такива - първата работа е да отворят капака с надеждата да го намерят там - ама дедов - повечето са отзад
Zagy, не трябваше да издаваш тайната. Току виж сега колите почнат да осъмват с отворени багажници. Да не чува дявола.
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
то се познава коя е46-ца е с акумулатор при двигателя и на коя е в багажника без да се отваря каквото и да е било. не смятам, че целта е била само акумулаторите. прегледайте си колите внимателно.

8 мнения
• Страница 1 от 1