Инсталация за халогени
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- fozio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Колъо
- Мечтае да кара: Е46 М3 CSL
- Детайли за колата: lowrider
Инсталация за халогени
Колеги преди да ме нападнете че не съм ползвал търсачката държа да отбележа че я ползвах и единственото което открих беше
Но искам да попитам дали някой може да ми помогне като ми даде някаква схема или снимки при бушоните каква е гимнастиката ?? благодаря предварително
© написа:Все пак издирих този номер, който ми беше казал за кабелите и който в последствие изгубихме. Номерът е 61129410798 . Той включва всички кабели до релето, заедно с фасунгите за халогените. Всички накрайници са там и с него инсталацията е просто едно прекарване на кабели и нагласяне на накрайниците в цокъла на релето и бушона.
Поръчва се и реле с номер 61368373700, един бушон 15А и друго не ти трябва. Между другото без да искам поръчах две релета и едното ми стои излишно. Ако нямаш реле пиши ЛС да се разберем.
Копчето за халогени както каза е само панелът на лайт модула. Възможно се да се поръча панел с автоматични фарове, съответните врътки и копчета за халогени и фарове за мъгла. В Дару струва около 120лв, което е горе долу приемливо. Аз обаче още не съм решил дали ще слагам сензори на автоматично ниво на фаровете и тогава ще трябва да търся нов лайт модул за ксенон, защото ако има вариант с програмиране на сегашния ми то в България едва ли ще намеря човек който да го направи![]()
Бушона за халогените е номер 38. От там кабела отива в релето. Трябват ти две маси за релето и халогените, които се връзват отгоре над бушоните - има си място. И така инсталацията по нищо не се различава от оригиналната.
Номера за кабелите въпреки, че го няма за фейслифт си пасва точно. Като си помисля колко пари искат в официален сервиз за нещо толкова елементарно ...![]()
![]()
Но искам да попитам дали някой може да ми помогне като ми даде някаква схема или снимки при бушоните каква е гимнастиката ?? благодаря предварително

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Re: Инсталация за халогени
Там е най големия филм. Аз го налучках на късмет в 38 бушон светих си със фетерчето отпред и отзад ръчках буксичката да уцеля дупката на 38 бушон и успях доста по бързо отколкото да разгадая как се сваля стойката на релето 

Имаше още теми за халогени, там един колега дори ме поправя ... пък и линкове към Е46фанатикс с доста снимки, трябва да потърся
- fozio
- кандидат ентусиаст
-
© написа:Имаше още теми за халогени, там един колега дори ме поправя ... пък и линкове към Е46фанатикс с доста снимки, трябва да потърся
Много ще съм ти благодарен ако ми помогнеш с тема със снимки колега че не съм от най-запознатите в тая тема ,а не ми се иска да оплескам всичко

това предполагам си разгледал?
http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=352220
http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=352220
- fozio
- кандидат ентусиаст
-
Не не съм попаднал на него благодаря ти много имаш една бира от мен
тези дни като дойдат кабелите в М-кар ще споделя какво съм свършил

- ico83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i
извинявам се,че събуждам стара тема,но не разбрах жълтия кабел къде се вързва от тази схема
ако може някой да сподели
ако може някой да сподели
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Тази схема, според мен е объркана!
Прочети тази тема: viewtopic.php?f=34&t=5831&start=15
Прочети тази тема: viewtopic.php?f=34&t=5831&start=15
Последна промяна vavilon на 05 Дек 2012, 21:38, променена общо 1 път
бих ти помогнал, но за толкова време всичко съм забравил, все едно да го правя отново. Гледай е46фанатикс, цялото инфо го взех от там тогава и стана учудващо лесно
- ico83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i
© написа:бих ти помогнал, но за толкова време всичко съм забравил, все едно да го правя отново. Гледай е46фанатикс, цялото инфо го взех от там тогава и стана учудващо лесно
благодаря за бързите отговори
като разгобих видях,че точно този жълто-сив кабел идва от LCM модула и всичко си дойде на мястото
10 мнения
• Страница 1 от 1