Въпрос към колегите правили това..
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Re: Въпрос към колегите правили това..
На мен на снимката ми се вижда, че тавата е дълбока! Е46 М3 2001 година!

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
Веселин|Василев написа:На мен на снимката ми се вижда, че тавата е дълбока! Е46 М3 2001 година!
Явно съм в грешка, но все пак ми се струва невъзможно да се събере това гърне в седан/комби.
От М3 нестава защото тавата е орязана и там ляга гърнето а на нормалните тази тава отива до бронята единя вариант е който си посочил, другия по лесен за изпълнение и с по голям ефект е този на последната снимка .Много ми е чудно на М3 къде стои резервната гума или излиза с Рънфлат и няма резервна гума ако може някои колега с М3 да обясни ще е добре
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- tuporashko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d
- Мечтае да кара: 330xd
това последното май не е от м3 то не е ли с цяло гърне и 4 бурии по към средата
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
По-добре със заделените пари си оправи нещо по техническата част на колата.
Това, което искаш да направиш е мунинг, който няма никаква файда - повече кила, повече път за изгорелите газове, сигурен съм, че и звука ще се прецака.
Лично мнение, но съм фен на оригинала!
Или го направи реплика на М3 или не се занимавай.. Няма да си доволен.
Това, което искаш да направиш е мунинг, който няма никаква файда - повече кила, повече път за изгорелите газове, сигурен съм, че и звука ще се прецака.
Лично мнение, но съм фен на оригинала!

Или го направи реплика на М3 или не се занимавай.. Няма да си доволен.
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
Голяма глупост каза уж си фен на оригинала а ме съветваш да правя реплика на м3,на мен лично това не ми е мунинг а ми изглежда естетически красиво,а и все пак всеки човек е различен и има различни виждания на нещата.И аз искам да карам м3 ама.. за това предпочитам да си направя колата както ми харесва,но все пак не мисля че тая интервенция точно влиза в графата селски тунинг,ама както казах секи го кефи различно:)и пак ще помоля ако някой знае някое друго сайтче за накрайници да сподели защото прегледах всичко из гугъл,ама не мога да си харесам.мерси предварително
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Недио написа:Голяма глупост каза уж си фен на оригинала а ме съветваш да правя реплика на м3,на мен лично това не ми е мунинг а ми изглежда естетически красиво,а и все пак всеки човек е различен и има различни виждания на нещата.И аз искам да карам м3 ама.. за това предпочитам да си направя колата както ми харесва,но все пак не мисля че тая интервенция точно влиза в графата селски тунинг,ама както казах секи го кефи различно:)и пак ще помоля ако някой знае някое друго сайтче за накрайници да сподели защото прегледах всичко из гугъл,ама не мога да си харесам.мерси предварително
Прав си, колега, разни хора, разни идеи за красиво! М3 реплика - пак гониш оригинална визия, това исках да кажа.
И все пак, щом си решил, то тогава това е единствения логичен и смислен вариант като от третата снимка - а и би бил най-евтин!
Успех

За накрайници - виж Бабуна какво предлага, мисля имаше ОЕМ look.
FREE SPIRIT
Да колега и аз това имах предвид:) ще прегледам сайта,но до колкото си спомням нямаше.Абе ще взема някви накрая пък квото стане, просто мисълта ми беше че исках такива с по голям изход,а не някакви малки трабички като сламка защото някак си се губят 
нещо такова ми харесва,но в краен случай ако не мога да намеря ще сложа квито има 
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
320 2.2 написа:От М3 нестава защото тавата е орязана и там ляга гърнето а на нормалните тази тава отива до бронята единя вариант е който си посочил, другия по лесен за изпълнение и с по голям ефект е този на последната снимка .Много ми е чудно на М3 къде стои резервната гума или излиза с Рънфлат и няма резервна гума ако може някои колега с М3 да обясни ще е добре
M3 e само втората снимка

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Да аз под снимките съм писал първата е нормално е46,втората е М3
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2