Въпрос за музика
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ssound
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 compact320тd/e30 318is
- Мечтае да кара: е30 m62b48is
Re: Въпрос за музика
съгласих се.. 

- dark0
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320ci 170 к.с.
- Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !
Днеска реших да прегледам пак нещата .. и какво да видя .. по инерция съм вързал масата за акумулатора а не някъде към купето .. превързах я и се пооправи драстично
Сега ще сложа и 1 разделителен кондензатор .. само някой да ме просветли какъв трябва да бъде и как и къде се връзва ;д
ако може направо линк да ми дадете от къде да си го поръчам

п.с. http://megavoice.bg/?pid=119&product=840 такъв става ли

Сега ще сложа и 1 разделителен кондензатор .. само някой да ме просветли какъв трябва да бъде и как и къде се връзва ;д
ако може направо линк да ми дадете от къде да си го поръчам

п.с. http://megavoice.bg/?pid=119&product=840 такъв става ли
- pimpo
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
- Детайли за колата: N42B20
@dark0 - щом не знаеш къде и как, по добре не пипай:) Опита ли да включиш усилвателя в режим high pass 80hz ? Ако това помогне, тогава търси вариант за кондензатор. Макар че аз бих ти препоръчал другия вариант!
@ssound - Да знам, че има кондензатор след чинчовете, но той е със сравнително голяма стойност за да подсигури достатъчно ниска долна гранична честота. Пулсациите от форсирането на мотора със сигурност са под тази честота, но това не значи, че изцяло са "отрязани". Затова предлагам да се опита с кондензатор с капацитет наполовина на този в усилвателя, при който на слух едва ли ще се усети разлика, но тези нискочестотни пулсации ще намалеят драстично.
@ssound - Да знам, че има кондензатор след чинчовете, но той е със сравнително голяма стойност за да подсигури достатъчно ниска долна гранична честота. Пулсациите от форсирането на мотора със сигурност са под тази честота, но това не значи, че изцяло са "отрязани". Затова предлагам да се опита с кондензатор с капацитет наполовина на този в усилвателя, при който на слух едва ли ще се усети разлика, но тези нискочестотни пулсации ще намалеят драстично.
Кога се пише "И" и кога "Й"
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)
- ssound
- кандидат ентусиаст
-
колега гледам че си от софия защо не скокнеш до колегите от тояга да ти оправят бъркотията за 1 час и да караш и да си свиркаш.
при положение че не се занимаваш с електроника ще са големи мъки и фермани из форума докато се оправиш.
ако видиш зора кажи ще ти дам кординати на лично
при положение че не се занимаваш с електроника ще са големи мъки и фермани из форума докато се оправиш.
ако видиш зора кажи ще ти дам кординати на лично
- dark0
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320ci 170 к.с.
- Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !
Още се мъча с това досадно бумтене
Намерих някакъв телефон на момчетата в тояга ама 10 пъти съм звънял, никой не вдига ..
Звънях в дек аудио, казаха ми, че не могат да се ангажират да ми изкарват изходи за усилвател, защото на такъв модел сд не са го правили
Кажете г/д колко ще струва и къде да отида, за да го оправят, че накрая ще я изхвърля тая музика и ще си слушам на мобифонЯ

Най-много ще се радвам някой колега, който разбира срещу заплащане да се видим и да нагласи "кашата " дето съм направил ;д
п.с. като намаля левъла на усилвателя на 0 .. шума го няма

Намерих някакъв телефон на момчетата в тояга ама 10 пъти съм звънял, никой не вдига ..
Звънях в дек аудио, казаха ми, че не могат да се ангажират да ми изкарват изходи за усилвател, защото на такъв модел сд не са го правили

Кажете г/д колко ще струва и къде да отида, за да го оправят, че накрая ще я изхвърля тая музика и ще си слушам на мобифонЯ

Най-много ще се радвам някой колега, който разбира срещу заплащане да се видим и да нагласи "кашата " дето съм направил ;д
п.с. като намаля левъла на усилвателя на 0 .. шума го няма

- ssound
- кандидат ентусиаст
-
София, ул. “Никола Габровски” 100
тел.: 02/868 40 07, факс: 02/68 12 64
мобилен: 0888268548 на стационарния отговаря Лазарина.Обади се да си запишеш час и като отидеш на място й кажи че "Светльо от Русе" те праща. не знам как търпиш толкова време тоя досаден проблем.
с това мога да ти помогна от разстояние,колега.
тел.: 02/868 40 07, факс: 02/68 12 64
мобилен: 0888268548 на стационарния отговаря Лазарина.Обади се да си запишеш час и като отидеш на място й кажи че "Светльо от Русе" те праща. не знам как търпиш толкова време тоя досаден проблем.
с това мога да ти помогна от разстояние,колега.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2