Въпрос за монтаж на М огледала с ел пребиране
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- muncata
- Потребител
-
- Кара: E46 Coupe Facelift Ac Schnitzer
Въпрос за монтаж на М огледала с ел пребиране
Здравейте колеги, закупих външни огледала за е46-цата които са с ел пребиране, колата няма такава опция оригинално. Въпроса ми е някой знае ли как се прави тази интервенция или има ли схема за това тъй като в града в който живея е пълно със несериозни майстори които не им се занимава или искат безумно много пари за това! Търсих из форума и из чуждите форуми, но нищо конкретно не видях! Благодаря предварително.
- muncata
- Потребител
-
Re: Въпрос за монтаж на М огледала с ел пребиране
Чел съм го това колега, но не я виждам ел. схемата за монтаж
- KARAIVANOV
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 535д-06г;
с интерес ще следя темата,защото и аз искам да си монтирам ел огледала,само че не М-кови а обикновенни,като заключа колата да се прибират и когато я отключа да се отварят.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
KARAIVANOV написа:с интерес ще следя темата,защото и аз искам да си монтирам ел огледала,само че не М-кови а обикновенни,като заключа колата да се прибират и когато я отключа да се отварят.
Имай впредвид,че много бързо ще се развалят моторчетата така..за 4-5 месеца и са чао

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- muncata
- Потребител
-
bmw-maximilian написа:KARAIVANOV написа:с интерес ще следя темата,защото и аз искам да си монтирам ел огледала,само че не М-кови а обикновенни,като заключа колата да се прибират и когато я отключа да се отварят.
Имай впредвид,че много бързо ще се развалят моторчетата така..за 4-5 месеца и са чао
Г-н Хард, нищо вечно няма

- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
muncata написа:Здравейте колеги, закупих външни огледала за е46-цата които са с ел пребиране, колата няма такава опция оригинално. Въпроса ми е някой знае ли как се прави тази интервенция или има ли схема за това тъй като в града в който живея е пълно със несериозни майстори които не им се занимава или искат безумно много пари за това! Търсих из форума и из чуждите форуми, но нищо конкретно не видях! Благодаря предварително.
офтопик: От къде закупи огледалата и за какви пари, ако не е тайна?

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
bmw-maximilian написа:KARAIVANOV написа:с интерес ще следя темата,защото и аз искам да си монтирам ел огледала,само че не М-кови а обикновенни,като заключа колата да се прибират и когато я отключа да се отварят.
Прибирам ги вече 1 година и са си чук

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
KARAIVANOV написа:с интерес ще следя темата,защото и аз искам да си монтирам ел огледала,само че не М-кови а обикновенни,като заключа колата да се прибират и когато я отключа да се отварят.
имай предвид, че огледалата с прибиране са два вида едните се прибират само с бутончето на ключа за огледалата, който е на кората, а тези които искаш ти са с мемори за да могат да се прибират със заключването и всяко огледало има модулче във вратата.
Като си намериш такива огледала и имаш проблеми с връзването им пиши ми ще ти пратя схема на връзване и ще ти обясня как да го направиш.
- muncata
- Потребител
-
Някой знае ли за да се пребират и отварят огледалата като се отключва и заключва колата, към модула за централното ли трябва да се вържат?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
muncata написа:Някой знае ли за да се пребират и отварят огледалата като се отключва и заключва колата, към модула за централното ли трябва да се вържат?
то връзването си е връзване а това да се прибират при заключване и отключване става като се променя кодировката на ГМ модула.
Търся я схемата сега за връзването и ще ти я пратя.
12 мнения
• Страница 1 от 1