По-висока задница - как
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- bо666
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: 5-Serie GT
По-висока задница - как
Здравейте колеги, наскоро си смених всички видове тампони по окачването на колата, както и задни пружини на Suplex.Проблема обаче е че слагайки нови тампони на макферсона отпред (той нали е върви с лагера) колата отпред се вдигна с около сантиметър.Стария ми тампон опираше и при завой издаваше неприятни звуци, та смених единия, но се наложи и другия заради разликата във височината.Така колата сега изглежда сякаш не съм сменял задите пружини и това ме дразни.Искам да я вдигна с около сантиметър отзад, но как да го направя?Четох някъде за някакви допълнителни подпори или нещо такова което се слага при гумените вложки под или над пружината ,но не можах да намеря нищо за това.Моля някой по-наясно да ме светне как да направя това?
Пружините са нови и едва ли мога да намеря за тази кола, ама с един сантиметър по-високи
Колата е E46 10/1999 седан 320i със стандартно окачване.
Предните тампони са LEMFORDER със # 31336769582
В нета пишеше че е за е46, но не знам защо старите бяха по-ниски и съответно колата изглеждаше както трябва ... Не знам дали съм взел точно каквото трябва ...
Благодаря ви прдварително

Колата е E46 10/1999 седан 320i със стандартно окачване.
Предните тампони са LEMFORDER със # 31336769582
В нета пишеше че е за е46, но не знам защо старите бяха по-ниски и съответно колата изглеждаше както трябва ... Не знам дали съм взел точно каквото трябва ...
Благодаря ви прдварително
Последна промяна bо666 на 25 Ное 2012, 13:06, променена общо 2 пъти
BMW ,BMW -Какво друго му трябва на човек
- pesho_vr
- Потребител
-
- Кара: Е 46 318i
- Мечтае да кара: M3 - без значение от кое поколение
Re: По-висока задница - как
Колега, защо не видиш по моргите за пружини от комби, може и да не са по дълги, но сигурно ще са малко по-корави и ще има ефект.
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Re: По-висока задница - как
3 мнения
• Страница 1 от 1