320 coupe 2.2 прекъсва студено
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Георги_Р1
- Потребител
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: m3
- Детайли за колата: unikat
320 coupe 2.2 прекъсва студено
здравейте колеги значи имам следния проблем колата е бензинова Е46 320 купе 2.2 м54 б22 мисля се води мотора
като запаля колата сутрин и е студена има едно тресене на мотора прекъсва и не работят всички цилиндри за около 1 мин позагрява малко и заработва перфектно но записва някои от цилиндрите като грешка след като я окачим на диагностика след като загрее колата и е топла няма проблем докато пак не изтине днес дори сутринта като я запалих и се получи същият проблем ми светна и жълтата лампа на инжекцията пак не работеха всички цилиндри докато не по загря малко та въпроса ми е от какво идва целия проблем ако някои е имал такъв или знае от какво може да се дължи това нещо
благодаря ви предварително
като запаля колата сутрин и е студена има едно тресене на мотора прекъсва и не работят всички цилиндри за около 1 мин позагрява малко и заработва перфектно но записва някои от цилиндрите като грешка след като я окачим на диагностика след като загрее колата и е топла няма проблем докато пак не изтине днес дори сутринта като я запалих и се получи същият проблем ми светна и жълтата лампа на инжекцията пак не работеха всички цилиндри докато не по загря малко та въпроса ми е от какво идва целия проблем ако някои е имал такъв или знае от какво може да се дължи това нещо
благодаря ви предварително
Re: 320 coupe 2.2 прекъсва студено
Колега не си единствения има много писано за този проблем това е една от многото теми
viewtopic.php?f=34&t=273748&hilit=misfire
viewtopic.php?f=34&t=273748&hilit=misfire
2 мнения
• Страница 1 от 1