debitomera puska mnogo vazduh

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

debitomera puska mnogo vazduh

Мнение от riki_ » 20 Ное 2012, 1:13

izvinqvam se za fonetikata oba4e nqmam balgarska fonetika na laptopa.kolata e 320d 136 k. kolegata Dimitroff mi naprai diagnostika(za koeto mnogo mu blagodarq)....problema e 4e debitomera puska mnogo vazduh 630 na prazen hod i kolata e mudna v niskite oboroti.ne e od samiq debitomer 6oto e nov zakupen za 250 evra i programiran.probvah i s drug nqma promeni.katalizatora sled turboto go nqma.drugiq katalizator si stoi na kolata.dali pri4inata moje da bade v zapusen katalizator.moqa daite nqkakvi predlozeniq od kade idva tolkova vazduh.mersi na kolegite

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Re: debitomera puska mnogo vazduh

Мнение от slitter » 20 Ное 2012, 2:05

Начи първо имаш-нямаш фонетична на лаптопа, хората, създали форума са помислили и за това и не случайно са сложили бутон с фонетична, с БДС и латиница. По-добре си препиши заглавието и поста, щото рискуваш или да я затворят темата ти, или да я затрият въобще и ще са прави. В крайна сметка си регистриран от 2010 г., не че имам право да те съдя, но...
На второ място дебитомерът не пуска, а мери въздуха, щото той е един прост датчик, който измерва количеството въздух, което влиза в двигателя.
После това 630 кво е??? Коя е мерната единица??? Не за друго, ама по принцип данните от дебитомера се интерпретират в кг/ч, а според мен ти си написал налягането на празен ход. По принцип ДИС ти дава в различните натоварвания колко трябва да бъде и колко се отчита от датчиците в реално време. Нямам навика да помня, щото там, както казах си е написано, но по този показател се изискваха 450 единици, а на теб щом ти отчита 630, то това вероятно е от затапения ти АГР. Нека все пак уточиме мерните еденици и за какво говорим всъщност, щото ми се струва, че работата тръгва на голямо объркване.
Не на последно място, щом Ванката ти е правил диагностика, то по принцип, ако нещо излезе извън норми се записва няква грешка, която да покаже къде се крие проблема, та некви записани грешки няма ли???

Така не става, брат... трябва да се знае за кво се говори, иначе са ше тръгнат страшните глупости и ще се забиеш в страшните филми, в които реално вече си btw

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от riki_ » 20 Ное 2012, 2:31

bratle znam 4e ima buton za fonetika oba4e pri men ne stava ne znam zasto. i az ne iskam da pisa taka.na diagnostika iskanite stoinosti na debitomera bqha 208 ne znam koq e mernata edinica 6toto ne sam diagnostik a sam profesionalen k1 borec koeto nqma zna4enie za kolata.vaznoto e 4e Vankata mi kaza 4e debitomera izmerva mnogo vazduh na prazen hod. .ne sme testvali kak e v dvizenie. drugo neredno po kolata nqma.karal sam kolata i s vklu4en egr nqma promena.iskam samo da znam od kade moje da navliza tolkova mnogo vazduh pri polozenie 4e vsi4ki marku4i sa provereni. mersi

Слави
Аватар

Мнение от © » 20 Ное 2012, 9:58

Колега пиши на кирилица иначе темата ще бъде заключена. Ти може да нямаш кирилица, следващият след теб може да има, но да каже, че няма ... Правилата трябва да се спазват

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 20 Ное 2012, 11:07

Брат, ти направо ме разби с това, че си К1. :) Почти съм сигурен, че никой нищо няма да ти каже качествено. Като имаш път към София звънни, за да направим още една диагностика и да видим по-подробно за кво иде реч. То и аз работа друго и не съм професионален диагностик, но вервам, че ще се справа добре ;) ... и с уговорката, че нема да ме биеш, разбира се :D

Назад към E46