Топла пали от втория път...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- NGLaz
- Потребител
-
- Кара: m43
Топла пали от втория път...
Здравейте,
Питам Ви за Е46 316 1,8 фейс.
Проблемът е следния: Сутрин паля без проблем. Минавам 5 км, след кратък престой /топъл двигател/ колата неще да пали от първи път. Стартера върти, но не пали.Връщам ключа, втори опит пали без проблем. Правил съм диагностика по друга причина, но нищо за това не излезе. Изчетох доста теми и не ми стана ясно. Дали да направя повторно диагностика в движение? Моля ви за съвет.
Питам Ви за Е46 316 1,8 фейс.
Проблемът е следния: Сутрин паля без проблем. Минавам 5 км, след кратък престой /топъл двигател/ колата неще да пали от първи път. Стартера върти, но не пали.Връщам ключа, втори опит пали без проблем. Правил съм диагностика по друга причина, но нищо за това не излезе. Изчетох доста теми и не ми стана ясно. Дали да направя повторно диагностика в движение? Моля ви за съвет.
- Kratos
- Потребител
-
- Кара: E46 318ci coupe
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: Топла пали от втория път...
Колега, имах същия проблем със моята E46 318ci, понякога и студена не палеше, а при диагностика нищо не показва.
Аз смених свещите и се оправи. Пробвай, може и при теб да е същия проблем, както при мен.
Аз смених свещите и се оправи. Пробвай, може и при теб да е същия проблем, както при мен.
- Aleksandar Gulabov
- Потребител
-
Re: Топла пали от втория път...
Аз имам сащия проблем и ви моля за помощ!Ако някои е открил от какво става така да пише за да опитам да отстраня проблема!Благодаря ви предварително!
3 мнения
• Страница 1 от 1