Смяна на аербег на волана.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- tuporashko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d
- Мечтае да кара: 330xd
Смяна на аербег на волана.
Здравейте колеги!
Имам следното питане. Колата ми е е 46 320д.С обикновен четирилъчев волан съм.Реших да го сменя с трилъчев (заради мултито) които ми припанда без пари но е с гръмнал аербег.Въпроса ми е следния. Намерих аербег от е 36 който на външен вид е като този които аз взех (трилъчевия) но нз кабелите дали вътре са еднакви? дали може на този волан Мулти 3 лъча да сложа бег от е 36 трилъчев..притесняват ме само буксите.Прилагам снимки на двата аербега от зад да искажете мнения.Ако някой е правел тази манипулация нека сподели.
Това е аербега на е 46-цата:
Това е аербега на е 36-цата:
Искам да знам съвместими ли са 2-та и дали моят оригинален 4 лъчев волан има сичко нужно вътре за свързването му..
Благодаря предварително
Волана коъто искам да сложа е от е 46 искам да знам на него бег от е 36 дали става
Имам следното питане. Колата ми е е 46 320д.С обикновен четирилъчев волан съм.Реших да го сменя с трилъчев (заради мултито) които ми припанда без пари но е с гръмнал аербег.Въпроса ми е следния. Намерих аербег от е 36 който на външен вид е като този които аз взех (трилъчевия) но нз кабелите дали вътре са еднакви? дали може на този волан Мулти 3 лъча да сложа бег от е 36 трилъчев..притесняват ме само буксите.Прилагам снимки на двата аербега от зад да искажете мнения.Ако някой е правел тази манипулация нека сподели.
Това е аербега на е 46-цата:
Това е аербега на е 36-цата:
Искам да знам съвместими ли са 2-та и дали моят оригинален 4 лъчев волан има сичко нужно вътре за свързването му..
Благодаря предварително
Волана коъто искам да сложа е от е 46 искам да знам на него бег от е 36 дали става
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна tuporashko на 19 Ное 2012, 18:54, променена общо 2 пъти
Re: Смяна на аербег на волана.
от lancerpor » 16 Ное 2012, 0:07
"Аз се мъчих преди време да правя подобна интервенция. Карам е36 9месец 94-та и съм с такъв волан. Кожата на моя волан се беше изпонакъсала и я бях обелил. Един приятел продаваше само "геврека" от същия волан но от е46. Взех го почти без пари и за това не ме е яд, че не стана. Първо си трябва лентов кабел от е46, второ оная джиджавка дето ти връща мигачите след като навиеш волана не пасва и последното е, че бега от е36 малко по трудно пасва на волана от е46. (пасва, но седи някак подарено, а уж са еднакви)."
Ето мнение на колега, който е пробвал и не става. Изобщо целия волан е различен макар че на пръв поглед са еднакви.
"Аз се мъчих преди време да правя подобна интервенция. Карам е36 9месец 94-та и съм с такъв волан. Кожата на моя волан се беше изпонакъсала и я бях обелил. Един приятел продаваше само "геврека" от същия волан но от е46. Взех го почти без пари и за това не ме е яд, че не стана. Първо си трябва лентов кабел от е46, второ оная джиджавка дето ти връща мигачите след като навиеш волана не пасва и последното е, че бега от е36 малко по трудно пасва на волана от е46. (пасва, но седи някак подарено, а уж са еднакви)."
Ето мнение на колега, който е пробвал и не става. Изобщо целия волан е различен макар че на пръв поглед са еднакви.

- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
въздържах се от коментар но опасенията ми се потвърдиха, разликата в гърба на беговете говори за голяма разлика в самия волан отвътре, отделно двете коли са с различни инсталации, лентови кабели и модули
- tuporashko
- кандидат ентусиаст
-
волана коъто искам да сложа е от е 46, но е с гръмнал бег.интересуваше ме само дали бега от е 36 става за волан от е 46,..аз няма да сложа на е 46 волан от е 36.
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
tuporashko написа:волана коъто искам да сложа е от е 46, но е с гръмнал бег.интересуваше ме само дали бега от е 36 става за волан от е 46,..аз няма да сложа на е 46 волан от е 36.
не
- tuporashko
- кандидат ентусиаст
-
красноречив отговор!!! благодаря колега 

- tuporashko
- кандидат ентусиаст
-
та сега проблема е следния.след много разяснения стигнах до извода че моя четири лъчев волан е дву стапален( най-вероятно)то май едно стапални няма поправете ме ако греша! сега като искам да сложа стария три лъчев мулти волан той е едно стапален и най вероятно няма да стане,трябва да се прекодира централата на бега и нито знам кой може да го направи и как!!!в плевен. Има ли четири лъчеви волани който да са едно стапални?
7 мнения
• Страница 1 от 1