Пружини от 320и на 318и
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Re: Пружини от 320и на 318и
mitaka7 написа:Явор ми каза, че има пружини, но те са с розов цвят. Явно има доста цветове и настава пълна обърквация.
розовия да не е избеляло червено

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
spower написа:mitaka7 написа:Явор ми каза, че има пружини, но те са с розов цвят. Явно има доста цветове и настава пълна обърквация.
розовия да не е избеляло червеноа като твърдост какви са
На Явор са чисто нови,няма как да са избеляли
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Мите аз бях с М окачване и го продадох на колегата xerial-ако той има желание да каже какво беше маркирано че не помня вече!
Аз сега съм с койловъри на H&R и пружините са белязани с бяла маркировка и ти гарантирам че по-твърди няма в каталога на H&R -но все пак са спортни а не стокови!
П.П.Преди време щях да взимам стокови от М3 Е46 и те бяха белязани с зелено и продавача ми каза че били най-твърдите
Аз сега съм с койловъри на H&R и пружините са белязани с бяла маркировка и ти гарантирам че по-твърди няма в каталога на H&R -но все пак са спортни а не стокови!
П.П.Преди време щях да взимам стокови от М3 Е46 и те бяха белязани с зелено и продавача ми каза че били най-твърдите

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Поне разбрахме, че зеленият цвят на сток пружините е най-твърдия. Аз мога да го потвърдя. Сега остава да разучим другите цветове с каква твърдост са и чакаме Слави да каже неговите пружини с какъв цвят са на Е46, седан 320 дизел. Надявям се да се включат и колегите с комбита и купета, сменявали пружини, за да се изясни всичко докрай.
стокова пружина на кое викате на обикновенната ли.. 320И моите пружини са СИНИ колата ми е супер ниска и кофти на сички ленали полицаи трябва буквално да спреш ..ще ги сменя за завоттските...какви са те някой да каже..СИНИТЕ ПРУЖИНИ СЕ ПРОДАВАТ ИЛИ ЗАМЕНЯТ ЗА ОРИГИНАЛНИТЕ
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2