Проблем със задницата е46 318и.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Hipov
- Потребител
-
- Кара: BMW e46
Проблем със задницата е46 318и.
Здравейте. Скоро забелязах че от едната страна отзад колата седи по ниска. След което премерих разликата от едната до другата страна е 4см. Пружините са ми нови. От къде може да идва тази разлика? Също така заменям задни пружини(червени) за нормални.
Re: Проблем със задницата е46 318и.
скоро да си сменял акумулаторът...... с по тежък такъв? 
налягането в 4-те гуми как е?
...да е била удряна.

налягането в 4-те гуми как е?

...да е била удряна.

"Човек, който няма пари за нищо, а плаща данъци за всичко с осем букви..."
- another90sm
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320i e36 coupe M50B20
- Мечтае да кара: M6
Колега, огледай хубаво от по-ниската страна амортесьора да не е изтървал, ако вдигнеш на крик ще видиш по-добре дали не е омаслил. Виж също и как са ти сложени пружините обърни внимание намотките как са ти от едната и от другата страна , където стъпват на чашките на амортесьора и евентуално да нямаш счупена пружина. За друго не се сещам.
Дано съм ти бил полезен.
Дано съм ти бил полезен.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
another90sm написа:Колега, огледай хубаво от по-ниската страна амортесьора да не е изтървал, ако вдигнеш на крик ще видиш по-добре дали не е омаслил. Виж също и как са ти сложени пружините обърни внимание намотките как са ти от едната и от другата страна , където стъпват на чашките на амортесьора и евентуално да нямаш счупена пружина. За друго не се сещам.
Дано съм ти бил полезен.
на 99 процента счупена пружина или ако са сменявани пружините са различни, провери оцветката дали и на двете е еднаква, от амортесьор няма как да клекне той не държи колана на определена височина а само гаси вибрациите това му е функцията.
Често при е46 и е36 този проблем с удиснала задница е от пружина или откъснат мост на купето и тогава носача влиза в купето и се криви задницата.
- dzvonko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46, 320д, 136к.с.
И мойта изглеждаше така. Оказа се счупена пружина. Но трябва да вдигнеш колата и да оглдеаш хубаво. Мойта беше на последната намотка, та едва като я вдигнахме се видя за какво става дума.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
dzvonko написа:И мойта изглеждаше така. Оказа се счупена пружина. Но трябва да вдигнеш колата и да оглдеаш хубаво. Мойта беше на последната намотка, та едва като я вдигнахме се видя за какво става дума.
за това ставаше дума

- Hipov
- Потребител
-
- Кара: BMW e46
За удряна колата не е със сигурност. Теч по амортесьорите няма а за пружините със сигурност са еднакви но нямат беляжки а са чисто червени. Утре ще вдигна да видя дали няма шчупена пружина, но съм ги сменил преди 1 месец и затова сложих тези червените че ми се сториха по дебели и с повече намотки малко клекна задницата но това не е проблем. А има ли вариант да са сложени по различен начин една с друга. Предните пружини от едната липсваха 2 парчета и нямаше такава видима разлика а сега с тези новите незнам...... Благодаря все пак утре ще вдигна колата и ще огледам положението как е.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
А пружините нови ли ги купи? Ако са втора ръка и са някви евтини може просто едната да е по-омекнала от другата.
8 мнения
• Страница 1 от 1