съвет за фарове
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Re: съвет за фарове
на тъмно няма какво да видиш на снимката трябва да е на живо защото на снимка се губи ефекта иначе в другата тема снимки и мои и на колеги колко щеш
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
iv4o9999 написа:на тъмно няма какво да видиш на снимката трябва да е на живо защото на снимка се губи ефекта иначе в другата тема снимки и мои и на колеги колко щеш
Дамм и в нета има клипове снимки, но визуално е най-добре. Мисля да се възползвам от поканата за тест лайгт, дет се вика.

Че ги гледам по улиците, но никога от самата кола.

- iv4o9999
- ентусиаст
-
който има желание за демонстрация на фаровете от бабуна в София да пише на лични ще организираме едно показно другата седмица
- AmW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N52B25
Здравейте колеги,
Темата ми се струва подходяща да споделя и моите мисли свързани с фаровете/дневните светлини/ангелските очи.
На прикачената снимка се вижда с какви фарове съм в момента... обикновен фар с допълнително монтирана лупа със светещ ринг.
Първо, мога ли ползвам ринговете за дневни светлини (заедно с тях светят и 2та предни мигача на 30-40%), ако не мога то тогава може ли без да развалям визията на колата да монтирам някакви дневни светлини... например във фаровете за мъгла?
Варианта с дълги на 30% или с активни дневни светлини от лайт модула го знам, но ми се иска ако може да карам само с пуснати рингове или с пуснати фарове за мъгла (с други крушки например, разрешаващи ползването им през деня)
Темата ми се струва подходяща да споделя и моите мисли свързани с фаровете/дневните светлини/ангелските очи.
На прикачената снимка се вижда с какви фарове съм в момента... обикновен фар с допълнително монтирана лупа със светещ ринг.
Първо, мога ли ползвам ринговете за дневни светлини (заедно с тях светят и 2та предни мигача на 30-40%), ако не мога то тогава може ли без да развалям визията на колата да монтирам някакви дневни светлини... например във фаровете за мъгла?
Варианта с дълги на 30% или с активни дневни светлини от лайт модула го знам, но ми се иска ако може да карам само с пуснати рингове или с пуснати фарове за мъгла (с други крушки например, разрешаващи ползването им през деня)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- LiviuCatan
- Потребител
-
- Кара: BMW G31
- Мечтае да кара: Безаварийно!
Здравейте, колеги, имам следния въпрос, мисля да слагам лупи, което неизбежно, но дали някой е запознат дали на дългите също може да се сложат лупи мисля, че би изглеждало добре, ако някой го е направил(ако е възможно) да качи снимки. Предложете ми някой сайт от където да си ги поръчам, за да не сложа някои боклуци. Благодаря Ви!
- iv4o9999
- ентусиаст
-
http://www.hidplanet.com/forums/showthr ... d-retrofit ето как изглежда колата с 2 комплекта лупи, на мен лично ми седи прекалено, моите аз закупих от колегата бабуна, засега съм доволен.
- LiviuCatan
- Потребител
-
- Кара: BMW G31
- Мечтае да кара: Безаварийно!
Благодаря, на мен ми допада изглежда зверски
. Я да питам "Бабуна", да разбирам че се занимава с лупи и т.н. някакво инфо за него, продавали, монтирали? И някакви контакти ако не ви затруднява. Благодаря!

- AmW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N52B25
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2