Серво спирачки.

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Бмв Х1 2021 г.

Серво спирачки.

Мнение от kruz » 31 Юли 2012, 23:06

Здравеите колеги от два дни педала на спирачките става много твърд и няма спиране.Него прави постоянно ами при по продължително задържане на педала.Вадих маркуча от сервото като го запуша на запален мотор прави вакум и ми засмуква пръста.Четох една тема от подфорума на Е 39 там често се оплакват че в сервото се събирало някаква гняс като вода и го изсмуквали със спринцова и решавали проблема.Аз извадих маркуча от сервото и бръкнах вътре с пръчка и имаше доста масло което ме учуди знам ,че вътре трябва да е сухо.Та въпроса ми е трябва ли да има масло и ако не как е попаднало вътре.Утре ще го изсуча със спинцовка и ще видя резултата.Даите акъл,че без спирачки кофти а незнам от къде да започна.Мерси.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Бмв Х1 2021 г.

Re: Серво спирачки.

Мнение от kruz » 08 Ное 2012, 23:33

Колеги да си завърша темата,понеже ме питаха момчета на лични със същия проблем.Аз понеже съм с бензинов мотор и вариантите бяха серво или клапана на сервото смених клапана които беше заминал,но ми беше напълнил исервото с масло смених и сервото и вече имам перфектни спирачки.Успех на всички.

ентусиаст
Аватар
Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
Мечтае да кара: ///M

Re: Серво спирачки.

Мнение от mitrax » 08 Ное 2012, 23:55

проблема си е бил в сервото , клапана не може да го напълни с масло. Мембраната на серовото си е била заминала :yes:
Изображение

Назад към E46