липсващ елемент
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: липсващ елемент
skoklev написа:Моята каручка има ски сак, падащи задни седалки, подгрев на пръскачките, но няма подгряване на седалките
Edit: Сега видях по ВИН, че при мен няма зимен пакет, а S465А Through-loading system.
Нещо ми се струва,че бъркате екстра и пакет
Аз съм с comfort пакет и comfort plus и имам изброените + тук там други шукарии към пакетите
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Gqbriel написа:skoklev написа:Моята каручка има ски сак, падащи задни седалки, подгрев на пръскачките, но няма подгряване на седалките
Edit: Сега видях по ВИН, че при мен няма зимен пакет, а S465А Through-loading system.
Аз съм с comfort пакет и comfort plus и имам изброените + тук там други шукарии към пакетите
Сега проверих понеже бях сигурен и се оказа че съм прав, но относно конкурентна марка понеже поръчвахме от ф-мата един мерцедес и за да имаше подгрев на седалките искаха да доплатим отгоре, а предварително имахме поръчан зимен пакет. Та явно съм в грешка и се извинявам.
А иначе и друго ме е подвело. Моята количка има подгрев на пръскалките, но няма зимен пакет, няма падащи седалки но има ски сак, а и няма подгрев на седалките.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
maxi-mix написа:Gqbriel написа:skoklev написа:Моята каручка има ски сак, падащи задни седалки, подгрев на пръскачките, но няма подгряване на седалките
Сега проверих понеже бях сигурен и се оказа че съм прав, но относно конкурентна марка понеже поръчвахме от ф-мата един мерцедес и за да имаше подгрев на седалките искаха да доплатим отгоре, а предварително имахме поръчан зимен пакет. Та явно съм в грешка и се извинявам.
А иначе и друго ме е подвело. Моята количка има подгрев на пръскалките, но няма зимен пакет, няма падащи седалки но има ски сак, а и няма подгрев на седалките.
За кое си прав ,не разбирам

Това,че някой има екстри не означава,че има пакет...за нито едно не си прав

п.с: имаме подобен м-дес

Подгрева на пръскалките,според мен е нещо странно,коли без нито една екстра пак имат

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
Gqbriel написа:maxi-mix написа:Gqbriel написа:skoklev написа:Моята каручка има ски сак, падащи задни седалки, подгрев на пръскачките, но няма подгряване на седалките
За кое си прав ,не разбирам![]()
![]()
Това,че някой има екстри не означава,че има пакет...за нито едно не си прав![]()
п.с: имаме подобен м-дес
Подгрева на пръскалките,според мен е нещо странно,коли без нито една екстра пак имат
Всъщност това не се води като екстра... Поне при проверка на VIN не излиза. Може би го нямат коли, на които им е сменян капака поради някаква причина.
И все пак не стана ясно за какво са прерязаните два кабела на от 1ва страница?
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2