330Д нещо няма мощност , помогнете :)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
330Д нещо няма мощност , помогнете :)
330д 2000г. 184 коня , нещо не върви в ниските , някой да има идеи кво може да е ?
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: 330Д нещо няма мощност , помогнете :)
Геометрия на турбината, дебитомер... Един куп неща. Почни с диагностика и живи данни.
На диагностиката не излезна нищо , майстора също ми каза че може проблема да е в турбината или управлението (не знам кво имаше в предвид ) и реших да пиша във форума преди да му се доверя 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Значи не сте направили диагностиката с правилния софтуер. Какъв софт ползва майстора ти?
Si non confectus, non reficiat.
е не го знам къв му е софтуера , ами дайте някво предложение за добър майстор в пловдив или региона дето да знае кво праи 

- Double_D
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318i ; E46 330d
Привет колега, аз също имам този проблем(330д 184 к.с. 2003г.). В ниските обороти не иска да върви никак. Споменаха ми, че проблема може да идва от вакум(маркучите) пътищата. С времето тези вакум маркучета стават много твърди и се пропукват. Ще следя темата с интерес и ако имаш развитие по проблема ще съм ти благодарен да споделиш. 

Double_D написа:Привет колега, аз също имам този проблем(330д 184 к.с. 2003г.). В ниските обороти не иска да върви никак. Споменаха ми, че проблема може да идва от вакум(маркучите) пътищата. С времето тези вакум маркучета стават много твърди и се пропукват. Ще следя темата с интерес и ако имаш развитие по проблема ще съм ти благодарен да споделиш.
Ами то и аз ще се радвам да има развитие , обаче все още няма и никой не казва от кво може да е

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
kxy написа:Double_D написа:Привет колега, аз също имам този проблем(330д 184 к.с. 2003г.). В ниските обороти не иска да върви никак. Споменаха ми, че проблема може да идва от вакум(маркучите) пътищата. С времето тези вакум маркучета стават много твърди и се пропукват. Ще следя темата с интерес и ако имаш развитие по проблема ще съм ти благодарен да споделиш.
Ами то и аз ще се радвам да има развитие , обаче все още няма и никой не казва от кво може да е
Няма и да има някой, който да ти каже какво е точно!!!
Сменяш майстора допитваш се до някой доказал се такъв от форума Модератор най-добре в твоя район, закачвате колата излиза си грешката и почваш

Другия вариант е - проба грешка по метода на - Аз съм чувал , виждал, предполагам , имам чувството и т.н. и като набиеш достатъчно парички и колата си е все така спънат не се сърди на никой друг освен на себе си...
xerial написа:kxy написа:Double_D написа:Привет колега, аз също имам този проблем(330д 184 к.с. 2003г.). В ниските обороти не иска да върви никак. Споменаха ми, че проблема може да идва от вакум(маркучите) пътищата. С времето тези вакум маркучета стават много твърди и се пропукват. Ще следя темата с интерес и ако имаш развитие по проблема ще съм ти благодарен да споделиш.
Няма и да има някой, който да ти каже какво е точно!!!
Сменяш майстора допитваш се до някой доказал се такъв от форума Модератор най-добре в твоя район, закачвате колата излиза си грешката и почваш![]()
Другия вариант е - проба грешка по метода на - Аз съм чувал , виждал, предполагам , имам чувството и т.н. и като набиеш достатъчно парички и колата си е все така спънат не се сърди на никой друг освен на себе си...
Ами затова попитах за добър майстор в пловдивския регион , и никой не си предложи услугите или не ми препоръча някой , така че май ще трябва да се ходи до софия в такъв случай , само че не знам кога ще стане

- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
Колега, каква София какви 5лв. за такъв дребен проблем
. Обади се на 0896687828 Венци и се разберете да я погледне. Кажи му, че аз съм ти дал номера. Като се реши проблемът, може да я претърколиш на диното за един ремап. Tогава ще върви със сигурност 

"Чемодан, вокзал, Москва"
bai_ILIA написа:Колега, каква София какви 5лв. за такъв дребен проблем. Обади се на 0896687828 Венци и се разберете да я погледне. Кажи му, че аз съм ти дал номера. Като се реши проблемът, може да я претърколиш на диното за един ремап. Tогава ще върви със сигурност
Добре брат ще се обадя , а на тоя пич къде му е сервиза , аз може да го знам ?
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
MADness Motorsport - в двора на бившия сервиз Тракия. Зад Бриколажа по посока гетото
Може да се засечем там понеже пием кафенце с кибиците. Намира се в дъното на двора. Ще го познаеш лесно - шефа кара черно М5 Е60 и там е сервиза.

Последна промяна bai_ILIA на 02 Ное 2012, 1:10, променена общо 2 пъти
"Чемодан, вокзал, Москва"
bai_ILIA написа:MADness Motorsport - в двора на бившия сервиз Тракия. Зад Бриколажа по посока гетотоМоже да се засечем там понеже пием кафенце с кибиците. Намира се в дъното на двора. Ще го познаеш лесно - шефа кара черно М5 Е60 и там е сервиза.
Най-вероятно още утре ще се обадя на човека да се разберем нещо , да видим кво ще праим , бтв кво да кажа от кой имам номера нещо име , тва онва ?
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
Колега само да ти напомня, като разрешиш проблема да напишеш тук от какво е било 

ociata написа:Колега само да ти напомня, като разрешиш проблема да напишеш тук от какво е било
няма проблеми , само да се разбере кво е със сигурност и като се оправи ще пиша

15 мнения
• Страница 1 от 1