Буксуване съединител? Предложения
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Re: Буксуване съединител? Предложения
Dirty M5 driveR написа:Кофтито е, че не знам как ще докажеш, че съединителя е бил перфектен, за да си търсиш правата.
Кви права колега? Дори и да докажеш бяло на черно, все тая. Все пак говорим за Бг, какви права.
Има толкова доказани сервизи, много от които са на хора от форума и всеки знае, че са точни хора и не разбирам кой луд би отишъл при неизвестни гаражчета и сервизчета.
Просто преди да ходите в сервиз, разровете се малко и ходете там където е сигурно, че няма да ви подменят частите.
Сигурен съм, че не само в София има честни хора със сервизи от форума.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55
Много телевизия гледаме май?! Съдебната система си работи, отиваш, съдиш ги... само дето времето ще ти отиде, но системата си работи !
E46 330d M57D30, 304k.c. 550nm 1.6 boost by TST Racing, Black/Estoril Blue, Full M tech 2, Simota AF w/ custom downpipe and 76mm straight exhaust, Boost Meter VDO, Strut bar, Brembo 320mm/300, Coilovers w/ Rondell 0081 8x18 225/40 - 10x18 245/40 Vredestein Ultrac Sessanta, Front camber plates, Rear Adjustable Camber Arms, Black HID Retrofit 6k. - Sold
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело с обратна дирекция
- Мечтае да кара: колело с предно предаване
bscsystem написа:Много телевизия гледаме май?! Съдебната система си работи, отиваш, съдиш ги... само дето времето ще ти отиде, но системата си работи !

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Да бе ама това момче работи идеално и е пазнат с татко ми как може такива изцепки днес ще отида в сервиз и ако е сменен този съединител........

П.С. Проверихме колата съединителя не е сменян даже е прашасал,възможно ли е да е ръждясал маховика и за това да ми прави проблем?

П.С. Проверихме колата съединителя не е сменян даже е прашасал,възможно ли е да е ръждясал маховика и за това да ми прави проблем?

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Ми маховика по принцип не е изложен на подобни атмосферни влияния. Трудно ми е да повярвам, че от стоене ще буксува така съединителя. Аз имам кола, която 1 година не е карана и съединителя й е перфектен. Аз мисля, че така да си говорим няма никаква полза. Отворете го тоя съединител и вижте за какво става дума.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Няма как да ръждяса... а и дори да ръждяса - няколко потегляния и ще се изчисти. Много странно... 

Si non confectus, non reficiat.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2