Проблем с багажника

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d 99'

Проблем с багажника

Мнение от mitev85 » 08 Окт 2012, 12:54

Вчера ми се наложи да отворя багажника и натискам дръжката и не работи, пробвах с бутона от ключа и се отвори, мисля по късно да сваля лайсната на която се държи дръжката да видя буксата отзад как е, но ако някой има някакви други идеи или се е сблъсквал с подобен проблем моля за съвет :help: 8) благодаря предварително
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 compact 320td

Re: Проблем с багажника

Мнение от iv4o9999 » 08 Окт 2012, 13:05

при мен беше така, копчето отзад представлява, едно лостче, което като натриснеш в задната си страна натиска контакта за багажника, ако го по насилиш малко в комбинация с остарялата пластмаса отзад контакторчето се отчупва и остава опцията лепене със секундни лепило или ново.

Втора опция е прекъснат кабел, зачистваш, запояваш и си готов.

Като свалиш лайсната ще видиш какво е

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 08 Окт 2012, 14:02

при определена позиция на ключалката, бутона на багажника не работи
Изображение

Потребител
Аватар
Детайли за колата: BMW 320D, E46, 2003, 150HP

Мнение от Totomirov » 08 Окт 2012, 20:34

Здравейте Колеги,

Малко около темата, но да не пускам нова :) Виждал съм на много коли има бутон /намиращ се над ръчката за отваряне на предния капак/ с който си отваряш багажника от купето. Това като екстра според мен е много ценна. Знае ли някой дали може да се направи допълнително?

Поздрави

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е70’40d; е60’530d

Мнение от sparky01 » 08 Окт 2012, 21:02

Извади бутона за отваряне колкото можеш, защото номера пречи и пръсни с контактен спрей. ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 09 Окт 2012, 8:24

колега или контактен спреи-зацапала се е буксата или горе в гофрето имаш скъсани кабели.провери си ключалката на каква позиция е,щото като го завъртиш с ключа и само от бутона на ключа можеш да го отвориш,на багажника спира да функционира
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d 99'

Мнение от mitev85 » 16 Окт 2012, 1:24

unikalen88 написа:колега или контактен спреи-зацапала се е буксата или горе в гофрето имаш скъсани кабели.провери си ключалката на каква позиция е,щото като го завъртиш с ключа и само от бутона на ключа можеш да го отвориш,на багажника спира да функционира

Еее колега едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ :bowdown: , вчера разглабях дръжката и всичко изглеждаше наред и вече незнаех на къде да хвана, добре че днеска прочетох какво си написал и отидох и отключих багажника от ключалката :lol: бях дал на един приятел да си вземе едни неща от там и той го е заключил и гледай в какъв филм ме вкара :) изобщо бях забравил че тази кола има ключалка на багажника... благодаря на всички колеги за съветите и помоща :yes: :bowdown:
Изображение

Назад към E46