Не работещо табло!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Не работещо табло!
Имам БМВ Е46, 318 бензин 118 коня от 1 седмица. Не работеше радиото, нямаше бушон 7, сложих бушон и спря да работи арматурното табло. Всички датчици, оборотомер, километраж, гориво и температура не работят. Казаха ми че е изгоряло таблото, сложих друго, но пак не функционира. Сложихме от дизелово и работеше. Моля за помощ, ще ви бъда много благодарен.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Не работещо табло!
Denimir написа:Имам БМВ Е46, 318 бензин 118 коня от 1 седмица. Не работеше радиото, нямаше бушон 7, сложих бушон и спря да работи арматурното табло. Всички датчици, оборотомер, километраж, гориво и температура не работят. Казаха ми че е изгоряло таблото, сложих друго, но пак не функционира. Сложихме от дизелово и работеше. Моля за помощ, ще ви бъда много благодарен.
по добре махни бушона на радиото и ако пак си работи таблото значи радиото се е развалили и ти запушва К-Бус шината затова са му махнали предпазителя, откачи радиото от буксата и сложи бушона да видиш дали ще ти работи таблото ако работи проблема е кабелен, т.е кабела на шината до радиото е закъсил някъде, ако обаче като откачиш буксата на радиото и бушона е сложен а твоето табло си работи значи радиото е развалено и затова е било без предпазител.
Вероятно таблото ти е здраво проблема е в касетофона.
- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
На мен печката ми правеше такъв проблем, но ти едва ли имаш на 318 ката.
- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
всичко по шината може да е , на мен се оказа мулти волана , по - точно лентовия кабел. Като не работи тая шина обаче на таблото му работят оборотомера и километража. Не работят индикациите за вратите , за светлините.

4 мнения
• Страница 1 от 1