Имат ли фабрична звукова аларма 318?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: SR-71 Blackbird

Re: Имат ли фабрична звукова аларма 318?

Мнение от MonsteR » 29 Мар 2012, 13:22

Ама като настъпено коте писка тая аларма, аз мойта много и сках да я чуя а не знаех как, та останах вътре и заключих, след малко обемния сензор ме засече. Но такова жално пис пис пис пис.... само ако някой случайно минава нпокрай нея, може да го чуе иначе от горе да се чуе шанс никакъв.... при вас така ли е?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320d Sport '04
Мечтае да кара: 14 етажна панелка

Мнение от aqa_boy » 29 Мар 2012, 14:27

MonsteR написа:Ама като настъпено коте писка тая аларма, аз мойта много и сках да я чуя а не знаех как, та останах вътре и заключих, след малко обемния сензор ме засече. Но такова жално пис пис пис пис.... само ако някой случайно минава нпокрай нея, може да го чуе иначе от горе да се чуе шанс никакъв.... при вас така ли е?

Дааа, и моята супер умряло писука :mhihi:
От гъзария се умира!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 328ci e46
Мечтае да кара: X5

Мнение от relogin » 30 Мар 2012, 2:32

aqa_boy написа:
MonsteR написа:Ама като настъпено коте писка тая аларма, аз мойта много и сках да я чуя а не знаех как, та останах вътре и заключих, след малко обемния сензор ме засече. Но такова жално пис пис пис пис.... само ако някой случайно минава нпокрай нея, може да го чуе иначе от горе да се чуе шанс никакъв.... при вас така ли е?

Дааа, и моята супер умряло писука :mhihi:

Така си е :))))

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: BMW

Мнение от ilia1984 » 07 Окт 2012, 10:49

Аз също съм с фабрична аларма която работи на 100% НО НЯМА Звук при активиране почват да мигат фарове и мигачи но звук от сирената няма :dunno: Свалих сирената но не беше нито разкачена нито на външен вид повредена незнам дали може да е изгорял предпазителя на сирената незнам кой номер и колко ампера е ? ДРУГОТО е дали може да сложи друга сирена от китайска аларма ?

Предишна

Назад към E46