Палене на 320D 136
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Палене на 320D 136
Здравейте колеги,
Имам следният проблем,колата работи на обороти и изведнъж изгасва и повече няма палене.Закарах я на диагностика и няма никакви запаметени грешки.
Някакъв съвет какво може да е???
Имам следният проблем,колата работи на обороти и изведнъж изгасва и повече няма палене.Закарах я на диагностика и няма никакви запаметени грешки.
- e 46 maniq
- royal jester
-
- Кара: ше Е46 на дизел
- Мечтае да кара: X5 (E70) M 4.4 (555Hp)
- Детайли за колата: " Колкото по- проходим джип караш, толкова по-далеч ходиш за трактор. "
Re: Палене на 320D 136
Помпа в резервоар,щом на диагностик е ходила и няма грешка не е ГНП.
ПП-Развий чашката на горивния филтър,ако е празен е тя,пък и при даване на контакт се чува.Успех
ПП-Развий чашката на горивния филтър,ако е празен е тя,пък и при даване на контакт се чува.Успех
!!! ВНИМАНИЕ !!! 
Коню ми е шашав! Рита апе и налата на бой !!!

Коню ми е шашав! Рита апе и налата на бой !!!
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
titi написа:Здравейте колеги,
Умрял е електрония блок на помпата.
Пробвайте да я дръпнете ако и тогава не запали отвии гайките на дюзите и върти на стартер от там трябва доволно да хвърля нафта ако не хвърля значи проблема е в ГНП-то.
Помпата в резервуара дори и да не работи на дърпане колата ще запали ако ГНП-то е добро.
Пмпата в резервоара веднага я проверих,свалих входящия маркуч на филтъра и дадох на контакт започна да тече нафта.На дърпане я пробвах не пали......кофти.Аз веднъй сменявах ГНП и тогава веднага си хвана грешка сега няма нищо.Освен ще пробвам да отвия някоя тръбичка на ГНП и да видя дали,ще хвърля нафта.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
titi написа:Пмпата в резервоара веднага я проверих,свалих входящия маркуч на филтъра и дадох на контакт започна да тече нафта.На дърпане я пробвах не пали......кофти.Аз веднъй сменявах ГНП и тогава веднага си хвана грешка сега няма нищо.Освен ще пробвам да отвия някоя тръбичка на ГНП и да видя дали,ще хвърля нафта.

понякога не записва грешка свързана със магнет винтила на помпата или електрониката.
А може и проблема този път да е механичен.
Отвии търбичките на дюзите и върти на стартер да видиш дали хвърля нафта но трябва да пръска здраво ако пръска леко пак налягането няма да е добро.
- nikito377
- Потребител
-
- Кара: е46 320д
колега не каза каква е повредата пиши че и аз имам същия проблем
6 мнения
• Страница 1 от 1