Проблем с дясна врата е46 купе
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Charovnika90
- Потребител
-
- Кара: 316ti
Проблем с дясна врата е46 купе
Здравейте колеги
От скоро съм с бмв е46 купе.Имам следния проблем на дясната врата,когато дръпна дръжката отвън прозореца трябва да се свали да речем 1 см. и тогава да се отвори вратата,а при мен положението е следното:дърпам дръжката и вратата се отваря трудно и не прави контакт и прозореца не се сваля,докато отвътре го няма този проблем с вътрешната дръжка прозореца си се сваля когато тръгнеш да отваряш.На какво може да се дължи това? Благодаря 

- sh1n3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 323Ci
Re: Проблем с дясна врата е46 купе
Здравей колега има един торс на пантата който е регулиращ.
Когато отвориш вратата на страничната и част където е бравата има едно черно гумено капаче от там се регулира отварянето. Пробвай в двете посоки. В една от двете вратата трябва да почне да се отваря нормално.
Проблема с прозореца може да се дължи на датчика на уплътненията. Той се намира на самото уплътнение горе до айрбега. Провери дали е закачен има една буксичка от самото уплътнение и една която излиза точно до айрбега,
Надявам се да съм помогнал !
Когато отвориш вратата на страничната и част където е бравата има едно черно гумено капаче от там се регулира отварянето. Пробвай в двете посоки. В една от двете вратата трябва да почне да се отваря нормално.
Проблема с прозореца може да се дължи на датчика на уплътненията. Той се намира на самото уплътнение горе до айрбега. Провери дали е закачен има една буксичка от самото уплътнение и една която излиза точно до айрбега,
Надявам се да съм помогнал !
- Charovnika90
- Потребител
-
- Кара: 316ti
Благодаря за съвета,но има и друго нещо.Прозореца от вътре като натиснеш дръжката за отваряне се сваля както си трябва,може би има проблем в самата външна дръжка.Като я дръпнеш да не отчита че е дръпната.Аз така си го обяснявам ...
И дали предстои на ремонт или трябва нова дръжка

- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Колега точно описаното от sh1n3 ти е проблема
Ето и клипче - http://www.youtube.com/watch?v=1hT9E-BQOJk
Ето и клипче - http://www.youtube.com/watch?v=1hT9E-BQOJk

- Charovnika90
- Потребител
-