Пуши отзад E46 320D 136 коня

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW E39 525tds
Мечтае да кара: X6

Пуши отзад E46 320D 136 коня

Мнение от 4ernata perla » 24 Авг 2012, 23:17

Значи при подаване на повече гас на педала пуши черен дим отзад повече от нормалното. На какво може да се дължи това. Четох теми и се съмнявам от филтри, защото я взех наскоро от познат и каза че всичко е сменено, но може да е пропуснал нещо. Или пък турбината да е тръгнала.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!

Re: Пуши отзад E46 320D 136 коня

Мнение от Flipz » 25 Авг 2012, 9:14

Има много варианти - дебитомер, филтри, турбо пътища, дюзи. И моята си пуши при първо натискане на газта яко и в последствие като че ли се адаптира, което е доста странно. Доста ме дразни, но още не съм открил какво е, май при мен остана да е някоя дюза.

Прегледал съм някой от нещата, но не всичко и ще го търся и аз, но най-лесното и бързо което може да направиш на първо време е смяна на въздушния филтър и почистване на дебитомера със спрей.

Потребител
Аватар
Кара: BMW E39 525tds
Мечтае да кара: X6

Мнение от 4ernata perla » 25 Авг 2012, 11:45

Flipz написа:Има много варианти - дебитомер, филтри, турбо пътища, дюзи. И моята си пуши при първо натискане на газта яко и в последствие като че ли се адаптира, което е доста странно. Доста ме дразни, но още не съм открил какво е, май при мен остана да е някоя дюза.

Прегледал съм някой от нещата, но не всичко и ще го търся и аз, но най-лесното и бързо което може да направиш на първо време е смяна на въздушния филтър и почистване на дебитомера със спрей.

Ще го направя това и после ще споделя резултата. Благодаря предварително
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Дизели

Мнение от VRPerformance » 26 Авг 2012, 4:19

Провери първо турбо пътищата,провери всмукателните колектори,това са честите проблеми,но и ти не даваш много информация като например преди пушела ли е,така ли я купи,чип има ли,въздушния филтър на колко километра е?

Назад към E46