Въпрос за ключ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за ключ
Става въпрос за стария модел ключ с трите бутона.Бутона за заключване не работи.Като го натискам дори диода не светва.Другите два бутона за отключване и за багажника работят.Въпросът ми е има ли вариант да купя отнякъде ключ втора употреба и да използвам само платката му , защото предполагам ,че проблема е от там.Освен обучение на ключа друго трябва ли да се направи след това?
We Don't Drive Fast , We Just Fly Low !
- stuci_ir
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е60 М54
Re: Въпрос за ключ
Колега, имах същия проблем като твоя. Ходих, обикалях, мериха ми ключа, най - накрая смених батерията и всичко е ок. Пробвай, може да успее да се оправи от батерия. При мен светеше индикатора, но много слабо. Но въпреки това не заключваше, само отключваше и отваряше багажника.
При двата работещи бутона диода си свети нормално силно, а и дистанционното хваща доста отдалеч, така че варианта за слаба батерия ме съмнява,но ще я пробвам и нея 

- stuci_ir
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е60 М54
Колега, и мен ме съмняваше варианта слаба батерия и си заключвах колата като жигула половин година. Смених батерията и всичко беше ок. Не давам гаранция за успех и при теб, но нищо не ти пречи да опиташ. Една хубава батерия е 10 лв таван, ней-много с това да се набиеш.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Rumbata написа:При двата работещи бутона диода си свети нормално силно, а и дистанционното хваща доста отдалеч, така че варианта за слаба батерия ме съмнява,но ще я пробвам и нея
колега проблема ти е в самия ключ-върху платката има едно прозрачно с графит на него -с времето графита се изтърква и не дава контакт,вземи си от някоя морга един ключ,прехвърли си платката в твоя и го обучи към колата и си готов

Благодаря
! Интересуваше ме дали мога да използвам платката от друг ключ.Щом може така ще направя.

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Не си струва!Има само бутони за 5лв , има и чисто нови ключове без резба на металната част ,които се нарязват според твойта за 20 лв !Като вземеш 2-ра ръка колко ще издържи?!
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Знае ли някой къде може да се смени батерията на ключа - в Търново, Русе, Варна или София?
Моя ключ си пали, но не отключва дистанционно.
Моя ключ си пали, но не отключва дистанционно.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
dr.peshev написа:Не си струва!Има само бутони за 5лв , има и чисто нови ключове без резба на металната част ,които се нарязват според твойта за 20 лв !Като вземеш 2-ра ръка колко ще издържи?!
колега не си разбрал-не е от бутоните а под бутоните има едни работи които дават контакт на платката,та проблема е в електрониката-колко пари е ключ нов ама да има и платка вътре около 200 лева сигорно,така че проблема се решава наи-лесно с морга

Установи се че проблема е в това прозрачното между бутоните и платката,както каза и колегата в по-горното мнение.Въпроса ми е става ли платката от ключ за Е39,защото на външен вид ключовете са едни същи
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Rumbata написа:Установи се че проблема е в това прозрачното между бутоните и платката,както каза и колегата в по-горното мнение.Въпроса ми е става ли платката от ключ за Е39,защото на външен вид ключовете са едни същи
Става

11 мнения
• Страница 1 от 1