Демфери на задните амортисьор 320d
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- vortep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d
- Мечтае да кара: Боинг 747
Демфери на задните амортисьор 320d
Здравейте колеги, първо искам да се извиня ако има такава тема, но нищо не намерих с търсячката, ако има ми я пратете моля.
Та случаят ми е следния: преди няколко дни вдигах колата на крик и видях, че демферите на задните амортисьорите само не са се разкапали сцепени изгнили и т.н. Въпросите ми са: лесно ли се сменят (аз не съм голям майстор, но обичам да се занимавам и сам си сменям дискове, накладки, термостати, ролки, ремъци....) или трябва да се ходи в сервиз. И другия ми въпрос е оригинални ли да си взема видях че са около 35лв 1бр. или има и други марки от които имате добри наблюдения и сте доволни.
Благодаря предварително!
Та случаят ми е следния: преди няколко дни вдигах колата на крик и видях, че демферите на задните амортисьорите само не са се разкапали сцепени изгнили и т.н. Въпросите ми са: лесно ли се сменят (аз не съм голям майстор, но обичам да се занимавам и сам си сменям дискове, накладки, термостати, ролки, ремъци....) или трябва да се ходи в сервиз. И другия ми въпрос е оригинални ли да си взема видях че са около 35лв 1бр. или има и други марки от които имате добри наблюдения и сте доволни.
Благодаря предварително!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- vortep
- кандидат ентусиаст
-
Re: Демфери на задните амортисьор 320d

- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
аз лично смених целия комплект - амортисьори, удърни тампони, прахоуловители и горния тампон към купето, иначе видеото е супер, да живее интернет
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Много е добре когато се смени всичко на куп. Някои като купят нови амортисьори, не сменяват шок тампоните с прашниците. А е хубаво да се сменят и те.
- vortep
- кандидат ентусиаст
-
Кое са прахоуловителите и скъпи ли са? Аз амортисьорите няма да ги сменям, но като ще разглобявам и щом е хубаво да се сменят и тези прахоуловители може да сменя и тях ако не са скъпи.
- virtualchild
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 LCI 530xd / E46 330xda M57N
- Мечтае да кара: по-малко на пътна помощ
- Детайли за колата: +VRPerformance+eco-tuning auto+ново BMW X5 турбо
Прахоуловителите са едни черни пластмасови цилиндри и не са скъпи. Вземете си обаче и всички шайби и гумички ако сменяте тампоните на амортисъорите.
- vortep
- кандидат ентусиаст
-
virtualchild написа:Прахоуловителите са едни черни пластмасови цилиндри и не са скъпи. Вземете си обаче и всички шайби и гумички ако сменяте тампоните на амортисъорите.

- adko001
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d '03
- Мечтае да кара: E90 V10 Hartge
9 мнения
• Страница 1 от 1