Проблем с афтър маркет ксенон
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- dark0
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320ci 170 к.с.
- Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !
Проблем с афтър маркет ксенон
Здравеите колеги 
Наскоро си закупих е46 купе и си го карам с голям кеф, но стане ли вечер направо не ми се изкарва.. Фаровете светят на 2 метра пред колата и нищо не виждам. Колата е с афтър маркет ксенон само на късите .. като гледам доста добре е сложен .. фаровете са с дослагвана лупа доколкото знам. Попринцип гледам, че доста трудно пали ксенона, трябват му няколко секунди да запали. Първоначално като запали свети що-годе добре, но няколко секудни след това светлината драстично намалява.
Кажете какво да гледам, за да светнат по-добре фаровете. Дали не е от крушките.. даите съвет какви крушки да сложа и има ли смисъл да ги сменям де..
п.с. ходих да регулират фаровете, но не помогна кой знае колко .. проблема не е само при късите, а и при дългите го има. 1 приятел с ксенон поставен по същия начин няма проблеми нито на къси нито на дълги, а мен вечер направо не ми се кара. Даите съвет какво да сменя, за да се оправи че не се издържа вече

Наскоро си закупих е46 купе и си го карам с голям кеф, но стане ли вечер направо не ми се изкарва.. Фаровете светят на 2 метра пред колата и нищо не виждам. Колата е с афтър маркет ксенон само на късите .. като гледам доста добре е сложен .. фаровете са с дослагвана лупа доколкото знам. Попринцип гледам, че доста трудно пали ксенона, трябват му няколко секунди да запали. Първоначално като запали свети що-годе добре, но няколко секудни след това светлината драстично намалява.
Кажете какво да гледам, за да светнат по-добре фаровете. Дали не е от крушките.. даите съвет какви крушки да сложа и има ли смисъл да ги сменям де..
п.с. ходих да регулират фаровете, но не помогна кой знае колко .. проблема не е само при късите, а и при дългите го има. 1 приятел с ксенон поставен по същия начин няма проблеми нито на къси нито на дълги, а мен вечер направо не ми се кара. Даите съвет какво да сменя, за да се оправи че не се издържа вече

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Re: Проблем с афтър маркет ксенон
Колега какъв точно е ксенона,фаровете матирали ли са?
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- dark0
- младши ентусиаст
-
Фаровете не са матирали, първото нещо за което се сетих да проверя беше това 
Иначе на баласта на ксенона пише това - http://imageshack.us/f/256/20120710097.jpg/
Незнам колко келвина е, а и незнам къде да проверя
p.s. да поръчам ли направо 2 ксенонови крушки Н7 35w ( пише 35w на баласта, затова си мисля, че крушката трябва да е толкова ;д .. какво ще стане ако сложа примерно 55w ? )

Иначе на баласта на ксенона пише това - http://imageshack.us/f/256/20120710097.jpg/
Незнам колко келвина е, а и незнам къде да проверя

p.s. да поръчам ли направо 2 ксенонови крушки Н7 35w ( пише 35w на баласта, затова си мисля, че крушката трябва да е толкова ;д .. какво ще стане ако сложа примерно 55w ? )
- dark0
- младши ентусиаст
-
Май проблема е от това, че фаровете са депо 
Има ли някакъв начин да светнат малко по-добре без да се налага да ги сменям, че нямам много излишен кеш в момента
p.s. четох някакви теми как държачите на самата лупа се прецаквали.. ама как да разбера дали са прецакани ?

Има ли някакъв начин да светнат малко по-добре без да се налага да ги сменям, че нямам много излишен кеш в момента

p.s. четох някакви теми как държачите на самата лупа се прецаквали.. ама как да разбера дали са прецакани ?
- peshoiliev
- Потребител
-
- Кара: BMW 320CI M54B22
- Мечтае да кара: BMW X5
Колега ако си от Пловдив или региона пиши ми ЛС и ще ти кажа какво да направиш и каде да отидеш и ще останеш доволен 

- dark0
- младши ентусиаст
-
http://imageshack.us/photo/my-images/42 ... 11099.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/71 ... 11098.jpg/
Ето снимки на фаровете.. на 2рата снимка се вижда как лупата е клюмнала.. има ли някакъв лек ?

http://imageshack.us/photo/my-images/71 ... 11098.jpg/
Ето снимки на фаровете.. на 2рата снимка се вижда как лупата е клюмнала.. има ли някакъв лек ?

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Колега това,че фаровете са Депо,няма АМА НИЩО общо имай ми доверие.Моя единия фар е Депо,и добре,че един ден си нямах работа та го свалих случайно и видях че отзад пише Depo,а преди това си виках абе няма нищо по добро от ОЕМ фаровете,мани ги тия Депо.Реално аз съм карал с такъв фар който НЕ ми е правил проблем,свети много добре с ксенон 55W прави ден... 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- dark0
- младши ентусиаст
-
А някой може ли да ми каже как да закрепа лупите в нормално положение ? 

- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
mustang1986 написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=168975&hilit=%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0%BE+%D0%BA%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%BD%D1%87%D0%B5&start=255
Много хубава тема.

11 мнения
• Страница 1 от 1