Как да си направим "залъгалки" за ксенон?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Слави
Аватар

Мнение от © » 13 Сеп 2009, 20:01

и аз го срещнах това решение там но след като пишеше "че се маха, докато се придвижиш до БМВ дилъра да ти препрограмира лайт модула" не съм го пробвал
абсолютно ненужни ми се струват тези залъгалки след като ДИС вече е толкова разпространен и може да си добавиш ксенонови фарове и готово
м/у другото имам две излишни "залъгалки" на цена кой колкото даде

Потребител
Аватар

Мнение от andreti » 14 Сеп 2009, 16:58

panter написа:А я кажете за габаритите който са 5 вата, а всичките диодни габаритчета който се предлагат на българския пазар са най много по 1,5 вата! как да излъжем компютъра в този случай ? Постоянно ми показва, че са ми изгорели крушките отпред ! :help:

купуваш ангелски очи колега и се оправя цялата работа ;)

Потребител
Аватар
Кара: 320d 136к.с.
Мечтае да кара: M6 G-power или трактор
Детайли за колата: от всичко по-малко

Re: Как да си направим "залъгалки" за ксенон?

Мнение от vencislav86 » 27 Юни 2012, 13:33

Здравейте може ли залагалките за ксенон да се монтират и на халогените крушки

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 28 Юни 2012, 23:01

vencislav86 написа:Здравейте може ли залагалките за ксенон да се монтират и на халогените крушки

може но не е необходимо те не са пуснати за чека, т.е ако сложиш ксенон на халогените няма да свети чека, а и това със залъгалките е езлишно има и по културен начин може да се спре чека софтуерно е няма нужда от дъпълнителни залъгалки които да товарят системата.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 320 2.2 » 29 Юни 2012, 1:36

и аз с тези ксенони като купих колата намерих ксенон за 40лв комплекта с него нямам никакъв проблем обаче двата стартера изгоряха защото се намокриха .И от тогава насам копувах поне 5-6 вида ксенон само стартери и все има нещо с единя свети чека с другия като дам на контакт и мигат после на 30сек мигат като прави проверката .Копувам пробвам като дава грешка или мига и ги продавам накрая си казах ще купя от тези залъгалки и да не се занимавам повече да ама пак ударих на камък .Без залъгалки ми свети на таблото слагам залъгалките и дам на контакт мигат обаче не ми светва на таблото светва след около 5мин направо луд станах с тези боклуци ,немога да намеря като тези първите дето не ми дава грешки ако намеря от инат ще купя 5 стартера .Знам че е писано много пъти с тези китаиските ксенони мога ли да я обърна на оригинален ксенон и да не ми дава грешка

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 29 Юни 2012, 11:00

320 2.2 написа:и аз с тези ксенони като купих колата намерих ксенон за 40лв комплекта с него нямам никакъв проблем обаче двата стартера изгоряха защото се намокриха .И от тогава насам копувах поне 5-6 вида ксенон само стартери и все има нещо с единя свети чека с другия като дам на контакт и мигат после на 30сек мигат като прави проверката .Копувам пробвам като дава грешка или мига и ги продавам накрая си казах ще купя от тези залъгалки и да не се занимавам повече да ама пак ударих на камък .Без залъгалки ми свети на таблото слагам залъгалките и дам на контакт мигат обаче не ми светва на таблото светва след около 5мин направо луд станах с тези боклуци ,немога да намеря като тези първите дето не ми дава грешки ако намеря от инат ще купя 5 стартера .Знам че е писано много пъти с тези китаиските ксенони мога ли да я обърна на оригинален ксенон и да не ми дава грешка

Надявам се да не се разбере като реклама,но ето това ти е решението: http://proparts.bg/product/1249/biksenonov-retrofit-komplekt-za-bmw-e46-98-05-3-ta-seria.html
Според мен по-добро на пазара за нашите коли на тази цена няма- най-близко до сток вид :yes:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

ентусиаст
Аватар
Кара: 330хд

Мнение от JTD » 29 Юни 2012, 15:17

Ако си от София, звънкаш един телефон и ти изключвам чека на фаровете и няма да се занимаваш с други глупости.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 29 Юни 2012, 16:16

JTD написа:Ако си от София, звънкаш един телефон и ти изключвам чека на фаровете и няма да се занимаваш с други глупости.

И като изгори крушка кво правим :dunno:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .

ентусиаст
Аватар
Кара: 330хд

Мнение от JTD » 29 Юни 2012, 16:20

Gqbriel написа:
JTD написа:Ако си от София, звънкаш един телефон и ти изключвам чека на фаровете и няма да се занимаваш с други глупости.

И като изгори крушка кво правим :dunno:

Ами сменяш я. :lol:
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от maikooo » 29 Юни 2012, 16:24

Gqbriel написа:И като изгори крушка кво правим :dunno:

Викаш няма абсолютно никакъв вариант да разбереш, че ти изгоряла крушка, ако нямаш чек, а? :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 29 Юни 2012, 17:08

maikooo написа:
Gqbriel написа:И като изгори крушка кво правим :dunno:

Викаш няма абсолютно никакъв вариант да разбереш, че ти изгоряла крушка, ако нямаш чек, а? :mhihi:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 320 2.2 » 29 Юни 2012, 20:12

колега аз съм с лупи крушки имам 6 резервни проблема са тези стартери ,чека не искам да го изключвам .Интересно ми е кое дава значение софта на ЛМ виждал съм стартер с тези залъгалки на самия кабел няма грешки виждал съм с тези залъгалки пак не свети чека и не мига само моята каляска маиче ги избира

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F11 M550D LCI
Детайли за колата: Champagner quarz metallic

Мнение от Burnar » 01 Юли 2012, 13:27

Gqbriel написа:
320 2.2 написа:и аз с тези ксенони като купих колата намерих ксенон за 40лв комплекта с него нямам никакъв проблем обаче двата стартера изгоряха защото се намокриха .И от тогава насам копувах поне 5-6 вида ксенон само стартери и все има нещо с единя свети чека с другия като дам на контакт и мигат после на 30сек мигат като прави проверката .Копувам пробвам като дава грешка или мига и ги продавам накрая си казах ще купя от тези залъгалки и да не се занимавам повече да ама пак ударих на камък .Без залъгалки ми свети на таблото слагам залъгалките и дам на контакт мигат обаче не ми светва на таблото светва след около 5мин направо луд станах с тези боклуци ,немога да намеря като тези първите дето не ми дава грешки ако намеря от инат ще купя 5 стартера .Знам че е писано много пъти с тези китаиските ксенони мога ли да я обърна на оригинален ксенон и да не ми дава грешка

Надявам се да не се разбере като реклама,но ето това ти е решението: http://proparts.bg/product/1249/biksenonov-retrofit-komplekt-za-bmw-e46-98-05-3-ta-seria.html
Според мен по-добро на пазара за нашите коли на тази цена няма- най-близко до сток вид :yes:

Някой ще каже ли 2 думи за този ретрофит? Става ли добре или си струва да се дадат пари за фарове с лупи?

Слави
Аватар

Мнение от © » 01 Юли 2012, 18:17

има си тема за тях, дълга и обширна
viewtopic.php?f=34&t=168975

Предишна

Назад към E46