Проблем в Климатроника
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем в Климатроника
Здравейте,
Имам 2001 г. Е46. Проблема ми е следния. Климатроника си работеше перфектно и нямаше никакви проблеми. Сутринта запалих колата пуснах климатроника и видях, че не тръгва и не духа ни топло ни студено. всички копчета работят всичко свети, всичко се управлява само не духа. от какво може да е проблема ми?
Благодаря Предварително.
Имам 2001 г. Е46. Проблема ми е следния. Климатроника си работеше перфектно и нямаше никакви проблеми. Сутринта запалих колата пуснах климатроника и видях, че не тръгва и не духа ни топло ни студено. всички копчета работят всичко свети, всичко се управлява само не духа. от какво може да е проблема ми?
Благодаря Предварително.
FM
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Re: Проблем в Климатроника
вечния проблем- таралежа вероятно
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
iv4o9999 написа:вечния проблем- таралежа вероятно
точно така

хубавото е че се рециклира успешно вече.
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
Колеги, този таралеж като гледам много често е проблемен. Също така виждам, че най-много страдат коли преди фейслифта. Дали е решен проблемът след това?
"Чемодан, вокзал, Москва"
- TRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320dA '02; Yamaha FZ6S ABS
bai_ILIA написа:Колеги, този таралеж като гледам много често е проблемен. Също така виждам, че най-много страдат коли преди фейслифта. Дали е решен проблемът след това?
Аз съм с фейслифт и проблема сигурно не е решен, защото и моя се прецака

Има разлика между стария и новия модел - стария е с дебели игли, а новия с тънки, не знам дали това го прави по-надежден. Иначе новия си е оригинален от Вари, не обърнах внимание дали пише някаква марка, стария май беше Behr.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
TRR написа:bai_ILIA написа:Колеги, този таралеж като гледам много често е проблемен. Също така виждам, че най-много страдат коли преди фейслифта. Дали е решен проблемът след това?
Аз съм с фейслифт и проблема сигурно не е решен, защото и моя се прецака![]()
Има разлика между стария и новия модел - стария е с дебели игли, а новия с тънки, не знам дали това го прави по-надежден. Иначе новия си е оригинален от Вари, не обърнах внимание дали пише някаква марка, стария май беше Behr.
Колегата е прав таралежа си е детска болес и при е46, е39, е36 няма значение преди или след фейса.
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
Ясно! Значи климатроника ако спре да работи нормално, отивам в гората за нов таралеж
Мерси за инфото колеги!

"Чемодан, вокзал, Москва"
- TRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320dA '02; Yamaha FZ6S ABS
bai_ILIA написа:Ясно! Значи климатроника ако спре да работи нормално, отивам в гората за нов таралежМерси за инфото колеги!
Моя климатроник спря да работи миналото лято за два дни, тогава след няколко съобщения с "oci" стигнахме до извода, че проблема е в таралежа. Аз взех нов, но тогава естествено климатроника се оправи и така до преди 3-4 дни. Последните 2-3 седмици като включвах климатроника на ниска скорост на перката оборотите й играеха в първите няколко секунди. Накрая спря изобщо да върти на всякакви скорости.
8 мнения
• Страница 1 от 1