Препоръчайте сервиз диагностика на Е46 320д Пловдив
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Sergo
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW 320d,2001, 136 к.с
Препоръчайте сервиз диагностика на Е46 320д Пловдив
Здравейте колеги , може ли да ми препоръчате сериозен сервиз в Пловдив - по възможност с цени по ниски от Мкар и НайсКар 
Благодаря

Благодаря
Последна промяна Sergo на 11 Мар 2014, 21:04, променена общо 1 път
- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
Re: Търся спешно диагностика на място Пловдив- Е46 320д
Най-вероятно имаш проблем със стартера или клемореда. На диагностика нищо няма да излезе. Виж дали пали с бутане.
- Sergo
- кандидат ентусиаст
-
b_velev написа:Най-вероятно имаш проблем със стартера или клемореда. На диагностика нищо няма да излезе. Виж дали пали с бутане.
Колата я бях взел след 10 дена в сервиз за боядисване на някои детайли, на другия ден като запали ми даде грешка за ниско ниво на антифриза , след отваряна на капачката / лампата изгасна още тогава/ и след леко доливане на течност / колата не иска да запали ! След откачане на буксата на акумулатора - помислих че може да има някаква грешка записана , и разни опити колата запали някак си от самосебе си тъкмо се бях отказал
Единствената зависимост е дъжда който валеше предния път и сега след като я прибрах в гаража !
Не ми се иска да я бутам че е дизел а и мястот не е много удобно !
Освен да погледна клемите на стартера така ли ?
- e 46 maniq
- royal jester
-
- Кара: ше Е46 на дизел
- Мечтае да кара: X5 (E70) M 4.4 (555Hp)
- Детайли за колата: " Колкото по- проходим джип караш, толкова по-далеч ходиш за трактор. "
И аз съм за стартер,пробвай с бутане да я запалиш и дай отговор. 

!!! ВНИМАНИЕ !!! 
Коню ми е шашав! Рита апе и налата на бой !!!

- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
Sergo написа:b_velev написа:Най-вероятно имаш проблем със стартера или клемореда. На диагностика нищо няма да излезе. Виж дали пали с бутане.
Колата я бях взел след 10 дена в сервиз за боядисване на някои детайли, на другия ден като запали ми даде грешка за ниско ниво на антифриза , след отваряна на капачката / лампата изгасна още тогава/ и след леко доливане на течност / колата не иска да запали ! След откачане на буксата на акумулатора - помислих че може да има някаква грешка записана , и разни опити колата запали някак си от самосебе си тъкмо се бях отказал
Единствената зависимост е дъжда който валеше предния път и сега след като я прибрах в гаража !
Не ми се иска да я бутам че е дизел а и мястот не е много удобно !
Освен да погледна клемите на стартера така ли ?
Аз имах същия проблем миналата година и доста пъти я палих с бутане. Според мен може да я пробваш, важното е да не я мъчиш много, ако не запали веднага. Ако пък запали, май няма какво друго да е освен стартер или клеморед. Ако не се лъжа проблема с бутането при дизелите е заради нафтовата помпа. Тя се охлажда от горивото и ако се върти дълго време без нафта може да изгори.
- Sergo
- кандидат ентусиаст
-
В крайна сметка ако синтезирам инфото трябва да проверя 
1) Акумулатор
2) Клеморед
3) Кабелите към стартера , след това самия стартер
Все още си мисля че има някаква връзка с това боядисване , разкачане на някои детайли и пекане в камера - не мога да си обясня иначе това съвпадение веднега а след като съм си взел колата !
Най-неприятното е че сега почивните дни май няма да има и кой да ми я погледне по сериозно !
Благодоаря за съветите , весели празници, а аз ще се опитам да намеря някои който да работи тези дни

1) Акумулатор
2) Клеморед
3) Кабелите към стартера , след това самия стартер
Все още си мисля че има някаква връзка с това боядисване , разкачане на някои детайли и пекане в камера - не мога да си обясня иначе това съвпадение веднега а след като съм си взел колата !
Най-неприятното е че сега почивните дни май няма да има и кой да ми я погледне по сериозно !
Благодоаря за съветите , весели празници, а аз ще се опитам да намеря някои който да работи тези дни

- e 46 maniq
- royal jester
-
- Кара: ше Е46 на дизел
- Мечтае да кара: X5 (E70) M 4.4 (555Hp)
- Детайли за колата: " Колкото по- проходим джип караш, толкова по-далеч ходиш за трактор. "
Къкво стана колега,къкво се оказа ?

ПП-Днес имах същия проблем с едно 320 д 136,оказа се стартер,с бутане запали утре е в сервиза за смяна

ПП-Днес имах същия проблем с едно 320 д 136,оказа се стартер,с бутане запали утре е в сервиза за смяна

!!! ВНИМАНИЕ !!! 

- Sergo
- кандидат ентусиаст
-
e 46 maniq написа:Къкво стана колега,къкво се оказа ?![]()
ПП-Днес имах същия проблем с едно 320 д 136,оказа се стартер,с бутане запали утре е в сервиза за смяна![]()
Ами май и при мен е същото

Благодаря на отзовалите се !
Последно избутване Sergo от 13 Мар 2014, 22:24
8 мнения
• Страница 1 от 1