бмв е46 смяна на двигател
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- NaskoIvanov
- Потребител
-
бмв е46 смяна на двигател
здравеите имам е46 320д искам да я продам за да си купя същия модел но с бензинов двигател но колата е мн запазена и стегната и много много не ми се продава и ми мина през акъла да и сложа бензинов 2,5 или 2.8 двигател какво ще ме посъветвате какво ще ми е нужно за тази интервенция и дали има смисъл
- elf_78
- Потребител
-
- Кара: e46 320d '02
- Мечтае да кара: M5
Re: бмв е46 смяна на двигател
колега за да имплантираш бензиново сърце те чака много скъпа и трудоемка операция. трябва да подмениш цялата инсталация. по-добре продай твоето и търси добър бензинов екземпляр. аз те съветвам щом е добра колата ти,карай си я и не се занимавай с глупости.аз карам 320д 150к.с. и не бих го заменил с бензиново.
- victor_328i
- Потребител
-
- Кара: E46 - 328i
Двигатела и скоростите са около 2000лв и като сложиш и компютър и други "дреболии" ще дадеш пари да си купиш по-мощна кола каквато искаш и правена фабрично от БМВ както трябва. Защо не го чипосаш твойто и да го направиш 180 коня примерно и си готов, без смени на двгатели и други сложни гимнастики.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
NaskoIvanov написа:здравеите имам е46 320д искам да я продам за да си купя същия модел но с бензинов двигател но колата е мн запазена и стегната и много много не ми се продава и ми мина през акъла да и сложа бензинов 2,5 или 2.8 двигател какво ще ме посъветвате какво ще ми е нужно за тази интервенция и дали има смисъл
Ценово е ясно, че няма смисъл от тази интервенция ще ти излезе все едно си взел една и половина така каквато искаш по-добре си продай твоята и си купи каквато искаш.
Абсолютно няма смисъл да се занимаваш с подобно нещо. Освен ако нямаш неограничени свободно време и пари.
Има и други подобни теми, навсякъде извода е този
Има и други подобни теми, навсякъде извода е този
5 мнения
• Страница 1 от 1