помощ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- tzgeorgiev
- Потребител
-
помощ
Колеги,здравеите .
От 3 месеца сам собственик / горд/ на bmw 320д. Имам един проблем една вечер паркирах и след 5 часа неможах да запаля закачих колата на ком. и се оказа датчик на колянов вал. След смяната му колата трагна и я карах секи ден докато не я оставих в гаража за 3 дни и след това пак не запали маистори ми провериха подгряващите свещи оказа се че са заминали смених и тях , но след няколко дена в гаража колата пак не запали и за пореден пат я палих ме с контактен спреи. някои знаели каде е проблема ??? Благодаря предварително!!!
От 3 месеца сам собственик / горд/ на bmw 320д. Имам един проблем една вечер паркирах и след 5 часа неможах да запаля закачих колата на ком. и се оказа датчик на колянов вал. След смяната му колата трагна и я карах секи ден докато не я оставих в гаража за 3 дни и след това пак не запали маистори ми провериха подгряващите свещи оказа се че са заминали смених и тях , но след няколко дена в гаража колата пак не запали и за пореден пат я палих ме с контактен спреи. някои знаели каде е проблема ??? Благодаря предварително!!!
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: помощ
Какъв е мотора - 136 или 150к.с. ?
Може да са доста неща, но 100% не са подгревни свещи
Реле на помпата, помпа високо налягане, ГНП, клапан на рейла, дюза - в зависимост от мотора!
Без диагностика - ако тръгнеш на проба-грешка...само да знаеш, че изредените части втора ръка са над 1000лв...та...добре си прецени дали ще сменяш наред докато "майстора" ти "улучи"
Може да са доста неща, но 100% не са подгревни свещи

Реле на помпата, помпа високо налягане, ГНП, клапан на рейла, дюза - в зависимост от мотора!
Без диагностика - ако тръгнеш на проба-грешка...само да знаеш, че изредените части втора ръка са над 1000лв...та...добре си прецени дали ще сменяш наред докато "майстора" ти "улучи"

- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
Dimitroff написа:Без диагностика - ако тръгнеш на проба-грешка...само да знаеш, че изредените части втора ръка са над 1000лв...та...добре си прецени дали ще сменяш наред докато "майстора" ти "улучи"

Колега, как точно не иска да пали

дай малко по конкретно инфо ?
- tzgeorgiev
- Потребител
-
акомолатора е чисто нов помпата работи вартиси мераклииската а неще
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
- tzgeorgiev
- Потребител
-
320d 136 к.с. с чип 1999г.
6 мнения
• Страница 1 от 1