Нямам клаксон
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- meraklia_pz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i 98
Нямам клаксон
Направих интервенцията със смяната на 4-лъчев волан с 3-лъчев с мултифункция, бутоните си работят без проблем, но загубих "бипката". светна ми и лампичката на airbag-a, но това си мисля, че е нормално след като съм ги сменил, след триене на грешката си мисля, че ще се махне, но споделете дали след смяната на волани светва лампичката и това е нормално(опасявам се да нямам някакъв проблем с бега). Да се върна на клаксона - какъв може да е проблема ??? кабела който е на буксата под номер 6 се закача на шината зад бега има и още една "маса" тя е закачена на основата на волана, но като го взех от другият край беше скъсан кабела и след оглед видях само едно мясно където да се закачи на гърба на airbag-a, но да ви кажа кабелчето реално беше късо и не можеше да стигне до мястото, на бега и го удължих, сега пак огледах волана от вътрешната страна и не виждам друго място. Сега пак ще го огледам и снимки ще направя за да ви покажа.
Поздрави
П.С. Проверих и бушоните - 5,55 са здрави
Поздрави
Re: Нямам клаксон
Ако си откачал бега докато е била на контакт колата нормално е да светне лампичката и да изгасне след чистене на грешката.
- meraklia_pz
- кандидат ентусиаст
-
s_max написа:Ако си откачал бега докато е била на контакт колата нормално е да светне лампичката и да изгасне след чистене на грешката.
Грешката не съм я изчистил, защото диагностика го няма

- didite_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520 I 1998г
- Мечтае да кара: ///M5 2003 г
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
meraklia_pz написа:Направих интервенцията със смяната на 4-лъчев волан с 3-лъчев с мултифункция, бутоните си работят без проблем, но загубих "бипката". светна ми и лампичката на airbag-a, но това си мисля, че е нормално след като съм ги сменил, след триене на грешката си мисля, че ще се махне, но споделете дали след смяната на волани светва лампичката и това е нормално(опасявам се да нямам някакъв проблем с бега). Да се върна на клаксона - какъв може да е проблема ??? кабела който е на буксата под номер 6 се закача на шината зад бега има и още една "маса" тя е закачена на основата на волана, но като го взех от другият край беше скъсан кабела и след оглед видях само едно мясно където да се закачи на гърба на airbag-a, но да ви кажа кабелчето реално беше късо и не можеше да стигне до мястото, на бега и го удължих, сега пак огледах волана от вътрешната страна и не виждам друго място. Сега пак ще го огледам и снимки ще направя за да ви покажа.
Поздрави
Ако волана е трилъчев обикновен а не цепнатия лъч тогава няма да стане само с триене на грешката ще трябва да се прекодира централата на беговете защото този бег е едностепенен докато твоя е бил двустепенен и сега централата ще търси втората степен коята реално ти я нямаш.
Имал съм такъв случай и ти го казвам от опит няма да стане само с триене на грешката бега си работи просто трябва да се прекодира централата.
- meraklia_pz
- кандидат ентусиаст
-
волана е със сцепеният лъч
грешката реално още не съм я изтрил, защото съм възпрепядстван да и закача кабела, но си мисля че след триене на грешката въпросната лампичка ще изгасне. Благодаря за отговорите и весели празници 

6 мнения
• Страница 1 от 1