Дали ще ми опират гумите?!?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Дали ще ми опират гумите?!?
Според Вас, гуми 225/50/17 дали ще опират отзад с джанти 17" RH X-Rad 8J, ET35. Колата Е46 комби, след фейса и е със стоково окачване.
- ka4i
- ентусиаст
-
Re: Дали ще ми опират гумите?!?
Знам, че въпросът е сигурно глупав, но съм с нови джанти и ми се ще да им сложа отзад по читави гумета, а имам една оферта за два броя!
По дефолт по-читавите се слагат отпред, но директно на въпроса ти - не, няма да опират. Или поне не би трябвало.
Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Старите ми зимни гуми са 225/50 и никога не съм имал проблеми с опиране в калника.
Колата ми е купе, но въпреки това смятам, че 17 джанти с диаметър на гумата 50 не може да опира по никакъв начин, освен ако не си правил някакви интервенции по пружините.
Слагай и се вози спокойно!
Колата ми е купе, но въпреки това смятам, че 17 джанти с диаметър на гумата 50 не може да опира по никакъв начин, освен ако не си правил някакви интервенции по пружините.
Слагай и се вози спокойно!

- ka4i
- ентусиаст
-
uCnaHeTcA написа:По дефолт по-читавите се слагат отпред, но директно на въпроса ти - не, няма да опират. Или поне не би трябвало.
Предните са читави, но са и малко по тесни 215/45/17 и заради това не искам да ги въртя. Благодаря за отговорите

5 мнения
• Страница 1 от 1