Проблем при окабеляване за 16:9

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d
Мечтае да кара: 330xd

Проблем при окабеляване за 16:9

Мнение от tuporashko » 05 Мар 2012, 19:47

колеги пускам тази тема защото много търсих из форума,намерих няколко линка към чужди форуми но нищо не разбрах.въпроса ми е следния.вече имам монитор мк комп. радио и кабели.гледах 1 фаил за ретрофит но не сванах много.на снимките се вади жабката и не мога да разбера защо.доколкото се запознах буксата която захранва цд-то (оригиналното) се свързва със снопа от кабели и после секи изход се закача там с дисплея,мк-то, радиото и тн.....мисля че е това но снимките от жабката ме стресирват.и да попитам така свързана тази навигация яе ми изкарва ли данните от борд. компютъра при положение че нямам ръчка с копче бц.благодаря преварително.

ентусиаст
Аватар
Кара: U.D.M.

Re: Проблем при окабеляване за 16:9

Мнение от stilko » 06 Мар 2012, 0:28

Отговора съм ти го дал още в предната ти тема

viewtopic.php?p=3139666#p3139666

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Re: Проблем при окабеляване за 16:9

Мнение от oci » 06 Мар 2012, 2:22

tuporashko написа:колеги пускам тази тема защото много търсих из форума,намерих няколко линка към чужди форуми но нищо не разбрах.въпроса ми е следния.вече имам монитор мк комп. радио и кабели.гледах 1 фаил за ретрофит но не сванах много.на снимките се вади жабката и не мога да разбера защо.доколкото се запознах буксата която захранва цд-то (оригиналното) се свързва със снопа от кабели и после секи изход се закача там с дисплея,мк-то, радиото и тн.....мисля че е това но снимките от жабката ме стресирват.и да попитам така свързана тази навигация яе ми изкарва ли данните от борд. компютъра при положение че нямам ръчка с копче бц.благодаря преварително.

колега няма да се разминеш само със сваляне на жабката а ще трябва да разглобиш доста повече всички кори под волана, седалката шофъорската, мукета се дърпа от към шофъора това е така защото от там минава снопа с кабелите или инсталацията на навигацията, разгобява се и цялата централна конзола за да можеш да монтираш монитора, плюс централната духалка с нея внимавай много защото има гадни щипки от горе и се чупи лесно.
После прекарваш кабелите от монитора до модулите отзад и свързваш всичко и си готов.
Ако мога да помогна като почнеш ми звънни или ми пиши на ЛС.

Назад към E46