Батерия за ключ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
Re: Батерия за ключ
Абе чета аз тук, да сменям ключовете, да се зареждат, бла бла. А се оказва, че съм със стария ключ и вътре си има батерия CR 2016 хахахахахаха!
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
baga написа:Абе чета аз тук, да сменям ключовете, да се зареждат, бла бла. А се оказва, че съм със стария ключ и вътре си има батерия CR 2016 хахахахахаха!
Ти сега ли стигна до този извод?

- elf_78
- Потребител
-
- Кара: e46 320d '02
- Мечтае да кара: M5
някой ще ми отговори ли? аз купих колата с един,единствен''ромбоиден ключ''. прави ми впечатление че трябва да съм все по-близо до колата за да отключа и заключа. ако стане още по-зле какъв ми е варианта?
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
elf_78 написа:някой ще ми отговори ли? аз купих колата с един,единствен''ромбоиден ключ''. прави ми впечатление че трябва да съм все по-близо до колата за да отключа и заключа. ако стане още по-зле какъв ми е варианта?
Колега ако прочетеш темата ще си отговориш сам, няколко мнения назад е отговора...иначе ако спре нацяло има възможност да замениш батерията, но ако караш редовно и платката ти е здрава на 99% няма да имаш проблем с батерията.
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
NikVanov написа:Допри си го до брадичката и ще ти отвори от 15 метра.
А може ли да си го допреш до друго място?
Dimitroff написа:JTD не си губи времето и си е научил домашното![]()
Една седмица в годината е силно препоръчително да се кара с неактивния ключ (този, който не ползвате по принцип)
Та как точно се зарежда батерията на ключа като карш с него? Все си мисля, че за да заредиш батерия ти е нужен плюс и минус.
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Можеш да си го допреш до всяко място на тялото, пробвай. Факт е, че се зарежда, как става е проблем на немските инженери.
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Батерия за ключ
grik4 написа:Dimitroff написа:JTD не си губи времето и си е научил домашното![]()
Една седмица в годината е силно препоръчително да се кара с неактивния ключ (този, който не ползвате по принцип)
Та как точно се зарежда батерията на ключа като карш с него? Все си мисля, че за да заредиш батерия ти е нужен плюс и минус.
Зарежда се докато караш, когато ключът е във таблото, индукцоинно електричество май беше...
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3