Pilkington или Saint Gobain
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- desoxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 touring
Re: Pilkington или Saint Gobain
Да,колега попитах,но там както винаги не познават парите
поискаха ми 80лв. за една звездичка няма и 5мм.В нета намерих и други които предлагат услугата за около 30 лв. на люспа.Та питам ако някой някъде е лепил да сподели дали е останал доволен от конкретния сервиз!

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
desoxr написа:Да,колега попитах,но там както винаги не познават паритепоискаха ми 80лв. за една звездичка няма и 5мм.В нета намерих и други които предлагат услугата за около 30 лв. на люспа.Та питам ако някой някъде е лепил да сподели дали е останал доволен от конкретния сервиз!

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
desoxr написа:Да,колега попитах,но там както винаги не познават паритепоискаха ми 80лв. за една звездичка няма и 5мм.В нета намерих и други които предлагат услугата за около 30 лв. на люспа.Та питам ако някой някъде е лепил да сподели дали е останал доволен от конкретния сервиз!
Аз съм от Варна и написаното едва ли ще ти е много от ползва но все пак. В сервиз за поставяне на стъкла ми залепиха моята шупла срещу 25лв. Реално точката все още се вижда, но лъча на пукнатото е спрян и няма да се разрасне от метеорологичните условия. Няколко дни след това намерих друг човек, поиска ми 10лв, но след като я погледна каза, че след като веднъж е лепено той повече не може да направи нищо. Та точката си остана и се вижда, но няма да се разраства, което е най-опасното.
аз имам една точка от две години, даже заради нея правих всички тези проучвания за стъкла и още не е мръднала
явно тези стъкла са доста здрави по принцип

явно тези стъкла са доста здрави по принцип
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Кво да кажа аз!
3мм. пукнатина и от 4 години не е мръднала. Оригиналното стъкло си е най-добре. 

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Слагал съм и аз оригинално челно стъкло, та това е най-добрия вариант. Другото е компромис - кобра, мобра, пепелянка, боа и тем подобни. 

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Аз пък не съм доволен от оригиналните стъкла на БМВ, април месец го смених с чисто ново оригинално соларно, сложих нови чистачки и след 4 месеца резултата беше налице, на слънце цялото вече стои на точки от камъчета и прашинки, но според мен съвсем умишлено правят повърхностния слой толкова нежен, нали все пак е консуматив 

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Тук най-добре е да се кара с бронирано..... 

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3