Спешна нужда от Помощ!!!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330D Touring
Мечтае да кара: BMW E46 330D Touring

Спешна нужда от Помощ!!!

Мнение от LoS BanditoS » 28 Фев 2012, 1:01

Колеги на един светофар тръгнах рязко и изведнъж нещо изтупка колата е 330д комби след което се появиха страшни вибрации в колата. Като подам газ се увеличават в ниските и след това кротват също така и скоростния лост стои малко в страни и при подаване на газ също се измества леко. Имам съмнение че е някой тампон. Като побутвам двигателя се клатушка мисля че не би трябвало да е така... мисля си да не е на скоростна кутия но може и да е на двигателя някой тампон. не мисля че е нещо съединител скоро го сменях а и скоростите са си наред изцежда се. но вибрациите си стоят особено в ниските обороти преди да се кротне във високите. Какво мислите вие. Утре ще я закарам веднага да я видят но нямаше как да не пусна темата защото няма да мога да спя.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Re: Спешна нужда от Помощ!!!

Мнение от slitter » 28 Фев 2012, 1:13

Eeee, спи спокойно, тва не е нещо сериозно, предполагам е това, което и ти мислиш и според мен няма място за притеснение... тампон, може и планка да е скъсала, но тия работи се правят и кво толкова... споко!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330D Touring
Мечтае да кара: BMW E46 330D Touring

Re: Спешна нужда от Помощ!!!

Мнение от LoS BanditoS » 28 Фев 2012, 12:15

Прав бях за диагнозата.... значи случилото се е по скоро от петата която държи тампона и двигателя в следствие. Те тампоните си бяха заминали аз ги усещах въпроса е че нямах средства да ги права и ги отлагах и ето какво стана счупена стойка..... сега и стойка и тампони :X

Назад към E46