лифт на окачване-пружини
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- IVЕ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530D + ремап
- Мечтае да кара: нещо М.....
лифт на окачване-пружини
колеги, тъй като ми предстои подмяна на амортисьори и пружини бих искал малко да повдигна комбито без това да има негативен ефект на стабилността и комфорта
доколкото съм запознат моделите xd и xi са заводски повдигнати с до 30мм....може ли да се ползват такива пружини за 320д с обикновени амортисьори или трябва и те да са от xd или xi? ако някой има и друго предложение, благодаря предварително!

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Re: лифт на окачване-пружини
Окачването от Х си и за Х,аз на твое място бих сложил окачване,което е за твоя модел + най-дебелите подложки мисля,че са до 30мм
номер 18/15 http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=AP71&mospid=47665&btnr=33_0841&hg=33&fg=45
номер 18/15 http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=AP71&mospid=47665&btnr=33_0841&hg=33&fg=45
- IVЕ
- кандидат ентусиаст
-
този вариант е също добър, но го оставям като последна опция макар да е най-евтината, тъй като не съм сигурен доколко има още живот в пружините. все пак ако някой го е правил нека сподели впечатления!
P.S: с подложките решавам проблема само отзад, за отпред предполагам не се предлагат?
P.S: с подложките решавам проблема само отзад, за отпред предполагам не се предлагат?
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
хората тук свалят не вдигат
питай в офроуд форума
(това в кръга на шегата)
А сега сериозно-задните подложки са много добър вариянт и действат за отпред не се предлага но може да се измисли нещо предполагам.Преди време бях гледал на Weitec едни тампони за пружините точно с такава цел

А сега сериозно-задните подложки са много добър вариянт и действат за отпред не се предлага но може да се измисли нещо предполагам.Преди време бях гледал на Weitec едни тампони за пружините точно с такава цел
Тъй като моето комби е със спортно окачване, а се налага да тегля ремарке, смених оригиналните подложки. Дигна се с по-малко от два сантиметра, но е точно колкото ми трябваше. За 30 лв е супер опция.
- IVЕ
- кандидат ентусиаст
-
martin_g60 написа:хората тук свалят не вдигатпитай в офроуд форума
(това в кръга на шегата)

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
ами вземи си окачване тип койловър с възможност за по-голям реглаж и си готов ама не е от най-евтините вариянти
7 мнения
• Страница 1 от 1