Голям Късмет (за щастие без пострадали)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- stepoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 325 cabrio
Голям Късмет (за щастие без пострадали)
Снимките говорят за това което се случи с моята кола!
На 5м от местото играеха две дечица за щастие никой не пострада.
Бъдете бдителни къде паркирате и какво може да ви се изсипе на главите!
Крайно време е да се санкционират собственици за непочистен сняг,освен по тротоара,а и по покривите!
Майната и на колата, но да не с случва да пострада голям човек или малки деца.
Хайде, сега да си сипя едно уискинце за късмета който имах днес! НАЗДРАВЕ!
П.п. колата утре ще я мислим
На 5м от местото играеха две дечица за щастие никой не пострада.
Бъдете бдителни къде паркирате и какво може да ви се изсипе на главите!
Крайно време е да се санкционират собственици за непочистен сняг,освен по тротоара,а и по покривите!
Майната и на колата, но да не с случва да пострада голям човек или малки деца.
Хайде, сега да си сипя едно уискинце за късмета който имах днес! НАЗДРАВЕ!
П.п. колата утре ще я мислим

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Re: Голям Късмет (за щастие без пострадали)
1-во Наздраве и от мен
Важното е че няма пострадали.
Предполагам застрахователите ще те обезщетят, но разправията и нервите няма кой да ти ги върне, за това не мисли за неща които вече са минало

Важното е че няма пострадали.
Предполагам застрахователите ще те обезщетят, но разправията и нервите няма кой да ти ги върне, за това не мисли за неща които вече са минало

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- stepoff
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря колега! Аз също мисля като теб.

Преди години една кола като е ударила колата ми посред нощ, че моята излетяла във въздуха на 5 метра. После я шитнах. Първо ми беше кофти, но и до ден днешен смятам, че Господ ме е спасил от някакво пътуване, а може би и някой друг от мен.
Знам как се чувстваш.
Знам как се чувстваш.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Преди една седмица, същото, пред една гунмджинийца.
Добре, че съм с твърд таван, шибидах и предния джам издържа.

Добре, че съм с твърд таван, шибидах и предния джам издържа.

- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Колега, истински съжалявам за случилото се. Надявам се колата да има застраховка, но предполагам че гюрука със механизмите няма да излезе ефтино. Моят съвет е да се посъветваш със адвокат, защото собственника на сградата би трябвало също да носи някаква отговорност.
Ще е полезна информация ако споделиш колко струва ремонта. Аз лично вчера си поръчах твърд таван за кабриото.
Поздрави и успех!!!
Ще е полезна информация ако споделиш колко струва ремонта. Аз лично вчера си поръчах твърд таван за кабриото.
Поздрави и успех!!!
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
ros1977 написа:Колега, истински съжалявам за случилото се. Надявам се колата да има застраховка, но предполагам че гюрука със механизмите няма да излезе ефтино. Моят съвет е да се посъветваш със адвокат, защото собственника на сградата би трябвало също да носи някаква отговорност.
Поздрави и успех!!!
Да не се надява от обезщетение от собственик-ци важното е, че са само материялни щети. Гледай от каското да ти оправят щетите даи им я в доверен сервиз да се оправят да не се занимаваш

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- vlado320
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 4.8
Случват се такива неща,колега .....на ме преди време ми падна дърво върху предния капак и застрахователите платиха 134 лева при положение,че колата беше на5 години ...предния капак на ставаше и двата калника и бронята бяха ужулени........да не говорим,че платих на метеорологичната станция 58 лева да ми извадят бележка,че на тази дата е имало буря.Но да сме живи и здрави,... Колите се поправят! 

- stepoff
- кандидат ентусиаст
-
Вчера вече беше заведена щета (Армеец).
Два часа по късно разглобих и изправих всички огънати ребра на гюрука. За съжаление само стъкло (задно) не се продава. Подшушнаха ми ,че всеки сръчен стъклар може да ми изреже стъкло,като след това задължително се закалява. В 17:30ч. стъклото вече пътуваше към фирма която закалява стъкла.
Във вторник,надявам се стъклото да е обратно при мен. Има само едно нещо което няма как да възстановя......подгряването на задното стъкло. Чувал съм че имало самозалепващо се фолио с реотанчетата,но нито съм виждал нито знам къде го има. Ако някой има идея за решение на въпрос,нека сподели.
Колкото до това колко ще изплатят от Армеец.....ами като че ли в случая е по-важно че няма пострадал.Само няколко минути преди това се мотах близо час около колата.Не искам да си помислям колко щях да съм натрошен или дори най лошото.
Айде ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!
Два часа по късно разглобих и изправих всички огънати ребра на гюрука. За съжаление само стъкло (задно) не се продава. Подшушнаха ми ,че всеки сръчен стъклар може да ми изреже стъкло,като след това задължително се закалява. В 17:30ч. стъклото вече пътуваше към фирма която закалява стъкла.
Във вторник,надявам се стъклото да е обратно при мен. Има само едно нещо което няма как да възстановя......подгряването на задното стъкло. Чувал съм че имало самозалепващо се фолио с реотанчетата,но нито съм виждал нито знам къде го има. Ако някой има идея за решение на въпрос,нека сподели.
Колкото до това колко ще изплатят от Армеец.....ами като че ли в случая е по-важно че няма пострадал.Само няколко минути преди това се мотах близо час около колата.Не искам да си помислям колко щях да съм натрошен или дори най лошото.
Айде ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
vlado320 написа:Случват се такива неща,колега .....на ме преди време ми падна дърво върху предния капак и застрахователите платиха 134 лева при положение,че колата беше на5 години ...предния капак на ставаше и двата калника и бронята бяха ужулени........да не говорим,че платих на метеорологичната станция 58 лева да ми извадят бележка,че на тази дата е имало буря.Но да сме живи и здрави,... Колите се поправят!
Wow, нямам думи...
Застрахователните компании са за обесване пред публика на площад.
А пък за тия 58 лева за бележчица от метеорологичната станция.......просто в Бг няма хора, които да ти влезнат в положението. На където и да се обърнеш, всеки те дърпа за пари...

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
stepoff написа:Вчера вече беше заведена щета (Армеец).
Айде ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!

- stepoff
- кандидат ентусиаст
-
Да.На Банско съм цяла зима. Къде ме засече?
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
stepoff написа:Да.На Банско съм цяла зима. Къде ме засече?
на Предела малко преди Банско,карах зад теб,сива плевенска 46-ца
- stepoff
- кандидат ентусиаст
-
Ха,верно и аз те видях,но номера ти беше нахвърлян със сняг. Два часа по късно се случи случката със срутването на снега.
Ако си на Банско обади се да пием по биричка. До Мола има едно Тату студио,е там съм.
М/у другото и аз се казвам Мартин.
Поздрави!
Ако си на Банско обади се да пием по биричка. До Мола има едно Тату студио,е там съм.
М/у другото и аз се казвам Мартин.
Поздрави!
14 мнения
• Страница 1 от 1